Ελλάδα

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η ζωή της μέσα από το facebook

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η ζωή της μέσα από το facebook
Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η Πρόεδρος του ΣτΕ την οποία πρότεινε με διάγγελμά του χθες στις 15 Ιανουαρίου 2020, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

 Γνωρίζουμε καλύτερα την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου μέσα από το προφίλ της στο facebook, την οποία πρότεινε με διάγγελμά του χθες στις 15 Ιανουαρίου 2020, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η  Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι μια δυναμική μοντέρνα γυναίκα, με πλούσια επαγγελματική, κοινωνική, αλλά και προσωπική ζωή. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια υπήρξε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του ΣτΕ και εφόσον εκλεγεί στην προεδρία της Δημοκρατίας, θα είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

Κοιτώντας κανείς τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook θα διαπιστώσει με την πρώτη ματιά μια ιδιαιτέρως  μοντέρνα γυναίκα, όπου μέσα από τις αναρτήσεις φαίνεται η αγάπη της για τα ζώα, τη φύση, τον πολιτισμό αλλά και οι ευαισθησίες της. Κατά καιρούς η ίδια δημοσιεύει φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, από προσωπικές της στιγμές, τις διακοπές της, γεύματα με φίλους, παρουσιάσεις βιβλίων, αλλά και εικόνες από διάφορα συνέδρια, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο οτι μπορεί άψογα να συνδυάζει επαγγελματική με προσωπική ζωή. 

Επίσης μέσα από τις αναρτήσεις της δεν κρύβει την αγάπη της για την οικογένειά της , αλλά και τον ιδιαίτερο θαυμασμό που έχει στο πρόσωπο του πατέρα της, Νικολάου Σακελλαρόπουλου, ο οποίος την ενέπνευσε να ασχοληθεί με τα νομικά.

                                                        

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments