Αθλητισμός

Αχμέντ Χασάν: Ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Αιγύπτιος

Αχμέντ Χασάν: Ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Αιγύπτιος
Αχμέντ Χασάν: Η περίπτωση του Αιγύπτιου επιθετικού επανέρχεται για τον Ολυμπιακό.

Αχμέντ Χασάν: Ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό καιρό σαρώνει την αγορά για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να φτάσουν στον Πειραιά και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Μία από τις θέσεις που οι Ερυθρόλευκοι θα αναζητήσουν παίκτη είναι η επίθεση. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι πάντα στα υπόψιν του Ολυμπιακού για την επιθετική γραμμή είναι ο Αχμέντ Χασάν

Το προηγούμενο πέρασμά του στο Λιμάνι κρίνεται επιτυχημένο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει από εκείνον αυτό που επιζητούσε, τα γκολ. Πέρυσι με τον Ολυμπιακό ο 26χρονος στράικερ σημείωσε 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς έχει εξαιρετική άποψη για την τεχνική του Χασάν, αλλά και την επαφή του με το γκολ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εφημερίδας “Φως των σπορ”, η φορ της Μπράγκα, που μέχρι πρότινος θεωρούνταν ως εναλλακτική για τους Πειραιώτες, έχει κερδίζει πόντους καθώς η άλλη περίπτωση που εξεταζόταν δεν προχώρησε. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments