Αθλητισμός

Γουίλ Τσέρι: Και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό

Γουίλ Τσέρι: Και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό
Γουίλ Τσέρι: Ο Αμερικανός αποτέλεσε παρελθόν από τους "ερυθρόλευκους" παρά την προσπάθεια κάποιων συμπαικτών του για το αντίθετο.

Γουίλ Τσέρι: Η χρονιά για τον Ολυμπιακό είναι πολύ περίεργη. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που δεν έχει συνηθίσει ούτε να βρίσκεται από τα μέσα της σεζόν σχεδόν εκτός στόχων, ούτε να υποπίπτουν συχνά οι παίκτες του σε πειθαρχικά παραπτώματα. Και όμως η φετινή σεζόν τείνει να γίνει η απόδειξη του αντιθέτου.

Τελευταίο κρούσμα ήταν το πειθαρχικό παράπτωμα του Γουίλ Τσέρι, ο οποίος είχε θερμό επεισόδιο στην προπόνηση με τον Μπάλντγουιν, με τον τελευταίο να τη γλιτώνει για αδιευκρίνιστους λόγους, αν και η λογική λέει ότι ο κυρίαρχος είναι το μεγάλο του συμβόλαιο αλλά και η προοπτική του σαν παίκτης. Ο Τσέρι πάντως δε τη γλίτωσε και πήρε το δρόμο της εξόδου.

Προσπάθησαν να αλλάξουν τα πράγματα κάποιοι συμπαίκτες του

Ωστόσο κάποιοι πήγαν να τον σώσουν μιλώντας στον General Manager του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Πολ και Ρούμπιτ που τα είπαν με τον κ. Λεπενιώτη, όμως δεν κατάφεραν να αλλάξουν τη μοίρα του Τσέρι στην ομάδα του Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments