Ελλάδα

Ακρίτα κατά Βαρουφάκη: Αθλιότητα η πρότασή του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εν αγνοία της Φύσσα

Ακρίτα κατά Βαρουφάκη: Αθλιότητα η πρότασή του για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εν αγνοία της Φύσσα
Η Έλενα Ακρίτα με τοποθέτησή της στο Facebook μίλησε για αθλιότητα Βαρουφάκη να προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εν αγνοία της.

Το ΜέΡΑ 25 έκανε τη δική του πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Τα τρία μεγάλα κόμματα έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα στηρίξουν την επιλογή του Κυριάκου Μητοστάκη με την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Ωστόσο ο Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε ότι δεν θα στηρίξει την πρόεδρο του ΣτΕ και αντιπρότεινε την Μάγδα Φύσσα για τη συγκεκριμένη θέση.

Η ίδια η Μάγδα Φύσσα με ανακοίνωση της τόνισε ότι δεν είχε ενημερωθεί για την πρόταση πριν γίνει γνωστή στα ΜΜΕ. Αυτό προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια για την επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη. Μέσα σε αυτούς που δεν είδαν με θετικό μάτι την κίνηση του πρώην υπουργού Οικονομικών είναι και η Έλενα Ακρίτα.

Η γνωστή δημοσιογράφος με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook χαρακτήρισε την επιλογή άθλια από τη στιγμή που η μητέρα του αδικοχαμένου Πάυλου δεν είχε ιδέα για την πρόταση. Aν, όντως, ο Βαρουφάκης προτείνει για ΠτΔ τη Μάγδα Φύσσα χωρίς εκείνη να έχει ερωτηθεί καν, τότε μιλάμε για μια επικοινωνιακή αθλιότητα που ξεσκεπάζει γι’ άλλη μια φορά τον πολιτικό καιροσκόπισμο του ανδρός. Εντιτ το λινκ» έγραψε  χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό post

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments