Ελλάδα

Γρεβενά: Πυρκαγιά έκαψε ανακαινισμένο σχολείο

Γρεβενά: Πυρκαγιά έκαψε ανακαινισμένο σχολείο
Γρεβενά: Η φωτιά που ξέσπασε προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές σε ανακαινισμένο σχολείο στο Τρίκωμο Γρεβενών.

Γρεβενά: Η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει τεράστιες υλικές ζημιές στο πλήρως ανακαινισμένο σχολείο στο Τρίκωμο Γρεβενών. Η πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από άγνωστες ως τώρα συνθήκες τέθηκαν υπό έλεγχο από τη πυροσβεστική λίγο αργότερα όμως ήταν ήδη αργά, καθώς το κτίριο είχε υποστεί τεράστια ζημιά. Η σκεπή καθώς επίσης και αίθουσες του σχολείου είχαν καταστραφεί ολοσχερώς με την εικόνα που αντίκρισαν οι υπεύθυνοι του κτιρίου να είναι αποκαρδιωτική.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με επτά άνδρες δυναμικό κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, η οποία όμως νωρίτερα είχε δράσει προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο ανακαινισμένο σχολείο. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης πρόκειται για ένα πέτρινο κτίσμα που κατασκευάστηκε πριν από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα και είχε ανακαινισθεί πλήρως μετά από πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής.

Δεν λειτουργούσε πια ως σχολείο αλλά είχε παραχωρηθεί για τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου της κοινότητας. Έρευνες για τα αίτια της φωτιάς διεξάγει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments