Πολιτισμός

Κουέντιν Ταραντίνο: Αποκάλυψε πως είναι μεγάλος θαυμαστής του Κρις Πάιν

Κουέντιν Ταραντίνο: Αποκάλυψε πως είναι μεγάλος θαυμαστής του Κρις Πάιν
Κουέντιν Ταραντίνο: Για μένα από τους ηθοποιούς της ηλικίας του, από την ομάδα, τη γενιά αυτή, είναι ο αγαπημένος μου, είπε ο κορυφαίος σκηνοθέτης και σεναριογράφος.

Κουέντιν Ταραντίνο: Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του νέος ηθοποιός που εργάζεται σήμερα στο Χόλιγουντ. Ο Κουέντιν Ταραντίνο στη διάρκεια συνέντευξης στην podcast εκπομπή The Rewatchables μίλησε με θετικά σχόλια για την ταινία του 2010 “ Unstoppable” και για την ερμηνεία ενός από τους πρωταγωνιστές.

“Νομίζω ότι ένα από τα συναρπαστικά στοιχεία της ταινίας είναι ο Κρις Πάιν, είμαι μεγάλος θαυμαστής του” ανέφερε ο σκηνοθέτης. Στο θρίλερ δράσης σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ ο Κρις Πάιν συμπρωταγωνιστεί με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον. “ Για μένα από τους ηθοποιούς της ηλικίας του, από την ομάδα, τη γενιά αυτή, είναι ο αγαπημένος  μου” πρόσθεσε ο Κουέντιν Ταραντίνο. Ο Κρις Πάιν έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Τζέιμς Τ. Κερκ στην κινηματογραφική σειρά “Star Trek”.

Όμως ο Ταραντίνο τον ξεχώρισε στην ταινία “ Unstoppable”. Ειλικρινά,για να πω την αλήθεια, ήταν καλός σε άλλες ταινίες, αλλά όχι τόσο όσο στη συγκεκριμένη, ανέφερε. Ο Κρις Πάιν δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Ταραντίνο, αλλά φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει, αν ο χρόνος, ο τόπος και η ιστορία το επιτρέψουν. “ Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του” είπε ο Κουέντιν Ταραντίνο. “ Οπότε αν έχω τον κατάλληλο ρόλο, θα ήθελα να τον ερμηνεύσει” σημείωσε.

Θα γράψει μυθιστόρημα  μετά το «Once Upon a Time in Hollywood

Να υπενθυμίσουμε πως μετά την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» ο σκηνοθέτης, Κουέντιν Ταραντίνο υπονόησε ότι το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ του δεν θα προβληθεί στην κινηματογραφική οθόνη. Σε συζήτηση με τον συνάδελφό του, Μάρτιν Σκορσέζε ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε ότι γράφει ένα μυθιστόρημα για έναν βετεράνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος απογοητεύεται από τον κινηματογράφο του Χόλιγουντ, όταν επιστρέφει από το μέτωπο.

Η συζήτηση δημοσιεύθηκε στο φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού DGA Quarterly, στο οποίο οι δύο σκηνοθέτες συζητούν για τις τελευταίες τους ταινίες, τα προηγούμενα έργα και τα αγαπημένα τους φιλμ. Για το μυθιστόρημα, ο Ταραντίνο εξηγεί: «Έχω αυτόν τον χαρακτήρα που ήταν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και είδε πολλή αιματοχυσία εκεί. Και τώρα είναι πίσω στο σπίτι του και είναι σαν τη δεκαετία του 1950 και δεν αντιδρά πλέον στις ταινίες. Τις βρίσκει ανώριμες μετά απ’ όλα όσα έχει περάσει». Η προσήλωση του Ταραντίνο στο μυθιστόρημα ενδέχεται να αφήσει τους θαυμαστές του να περιμένουν περισσότερο από το αναμενόμενο για την τελευταία του κινηματογραφική προσπάθεια. Ο σκηνοθέτης έχει προηγουμένως ανακοινώσει πως σχεδιάζει να αποσυρθεί μετά την 10η ταινία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments