Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [18/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [18/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (18/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (18/1/20).

Κριός

Η ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας είναι καυτή. Κρατήστε ανοιχτά τα σχέδια σας για το βράδυ. Θα θέλετε περισσότερο να είστε μαζί παρά να συναντηθείτε με τους φίλους σας.

Ταύρος

Θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι για όλα όσα έχετε επιτύχει, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Βεβαιωθείτε ότι δείχνετε και στο ταίρι σας πόσο υπερήφανοι αισθάνεστε και για αυτό. Του αρέσει να το ακούει από το στόμα σας.

 Δίδυμοι

Σήμερα κρατήστε μια παιχνιδιάρικη διάθεση στην σεξουαλική σας ζωή. Βρεθείτε με το ταίρι σας σε ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον. Μην αισθάνεστε πίεση ότι πρέπει όλα να είναι τέλεια και θα περάσετε πιο υπέροχα από ποτέ.

Καρκίνος

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσετε παρορμητικά και να αψηφήσετε τους κανόνες. Μην ανησυχείτε για το τι θα πρέπει να κάνετε. Αν σας φαίνεται σωστό και συμφωνεί και το ταίρι σας, μην αφήνετε τίποτα να σας συγκρατήσει.

Λέων

Απόψε δείξτε στο ταίρι σας πόσο παθιασμένοι είστε. Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και βρείτε καινούργια πράγματα για να κάνετε. Δε χρειάζεται να είστε τέλειοι. Η αυτοπεποίθηση σας θα κάνει όλη τη διαφορά.

Παρθένος

Κρατήστε τα σχέδια σας ευέλικτα σήμερα. Το ταίρι σας έχει μια υπέροχη έκπληξη για εσάς. Όπως και αν διαμορφωθεί τελικά το πρόγραμμα σας, εκμεταλλευτείτε το χαλαρό κλίμα που υπάρχει γύρω σας.

Ζυγός

Τα πράγματα σήμερα μπορεί να μην πάνε όπως τα έχετε σχεδιάσει. Από τη στιγμή όμως που είστε μαζί με το ταίρι σας, οι λεπτομέρειες δεν έχουν καμία σημασία. Μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια ή απλά να πάρετε τα πράγματα όπως έρθουν.

Σκορπιός

Τα αισθήματα σας για το ταίρι σας θα είναι ιδιαίτερα έντονα σήμερα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμα σας μόνο για αυτόν/αυτήν. Δεν θέλετε να τον/την μοιραστείτε με κανέναν άλλον.

Τοξότης

Αν υπάρχει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας σήμερα, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με χιούμορ. Αν έχετε την ικανότητα να διακωμωδήσετε την κατάσταση, θα ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα και θα καταφέρετε να βρείτε πιο γρήγορα τη λύση.

 Αιγόκερως

Θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο σήμερα για να κάνετε τη σημερινή μέρα καλύτερη για εσάς και το ταίρι σας. Αν το να βγείτε έξω σας φαίνεται υπερβολικά κουραστικό, προγραμματίστε μια χαλαρωτική βραδιά μόνο για τους δυο σας στο σπίτι.

Υδροχόος

Σήμερα πηγαίνετε την οικειότητα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας σε άλλο επίπεδο. Δοκιμάστε οτιδήποτε φαίνεται ενδιαφέρον τόσο εσάς όσο και στο ταίρι σας. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος αλλά μόνο πράγματα που απολαμβάνετε και άλλα που δεν απολαμβάνετε.

 Ιχθύες

Βάλτε λίγη φαντασία στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Να είστε τολμηροί. Αφήστε το μυαλό σας να οργιάσει. Να είστε ανοιχτόμυαλοι σε ό,τι σας προτείνει το ταίρι σας. Μην ντραπείτε να πείτε τι θα θέλατε να δοκιμάσετε μαζί του.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments