Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [18/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [18/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (18/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (18/1/20).

Κριός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε στο γυμναστήριο; Ακόμη και αν δεν έχετε χρόνο για γυμναστική, μπορείτε να ασκήστε λίγο κάθε μέρα. Πηγαίνετε από τις σκάλες αντί να πάρετε το ασανσέρ. Βγείτε έξω για μια βόλτα και χαρείτε τη μέρα.

Ταύρος

Μη γίνεστε πομπώδεις στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε κάποιο καινούργιο άτομο. Δεν πρόκειται για συνέντευξη για δουλειά. Να είστε μετριόφρονες σε σχέση με τα επιτεύγματα σας. Αφήστε τις πράξεις σας να μιλήσουν. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι καυχησιάρηδες.

Δίδυμοι

Το να έχετε σταθερές απόψεις δε σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεστε ισχυρογνώμονες. Με μια αυταρχική συμπεριφορά δεν θα καταφέρετε να πείσετε κανέναν. Διατυπώστε τις ιδέες σας και αντιμετωπίστε τις αντίθετες απόψεις με τον ανάλογο σεβασμό.

Καρκίνος

Παρόλο που είναι δελεαστικό να κάνετε φιγούρα, ειδικά αν παρίσταται κάποιο καινούργιο πρόσωπο, μην το κάνετε. Η ζωή μπορεί να είναι σαν μια σκηνή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εσείς θα πρέπει να έχετε συνεχώς το ρόλο του διασκεδαστή.

Λέων

Η αυτοπεποίθηση σας σήμερα σας δίνει μια σέξι αύρα. Το να αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας, εμπνέει και τους άλλους ανθρώπους γύρω σας να χαλαρώσουν και να εκτιμήσουν τις ικανότητές τους. Η σιγουριά σας είναι μεταδοτική.

Παρθένος

Μην καυχιέστε για τις τελευταίες σας κατακτήσεις μπροστά στους συναδέρφους σας. Όσο και αν θέλατε να δείξετε πόσο ενεργοί είστε στην σεξουαλική σας ζωή, το γραφείο δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για αυτό. Αφήστε αυτού του είδους τις κουβέντες για όταν βρεθείτε με τους φίλους σας.

 Ζυγός

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν καμία σημασία αν δεν δίνετε τη δέουσα προσοχή από την αρχή. Κάποιο ξεχωριστό άτομο ρίχνει διαρκώς υπονοούμενα, που υποδηλώνουν ότι σας βλέπει ως κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τις δυνατότητες που υπάρχουν στον ερωτικό τομέα.

Σκορπιός

Προσέξτε όταν μπαίνετε στη διαδικασία να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Δεν υπάρχει λόγος να το παίρνετε τόσο σοβαρά. Μην υπερβάλετε με πολλές ιστορίες και ανέκδοτα. Αφήστε αυτά τα άτομα να ανακαλύψουν σιγά-σιγά την υπέροχη προσωπικότητα σας.

Τοξότης

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική, αλλά τα ωμά σχόλια μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Κρατήστε τα κακεντρεχή σχόλια και τη σκληρή κριτική για τον εαυτό σας. Δε χρειάζεται να πείτε ψέματα. Απλά αναβάλλετε την πικρή αλήθεια μέχρι να έχετε κάτι πιο ευγενικό να πείτε.

Αιγόκερως

Οι άλλοι μπορεί να είναι πολύ απαιτητικοί με τον χρόνο σας. Κι ενώ θέλετε να δείξετε κατανόηση στις ανάγκες τους, θα πρέπει να σκεφτείτε και τις δικές σας επιθυμίες. Οι προτεραιότητές σας δεν θα πρέπει να αλλάξουν προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάποιου/κάποιας.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη φόρμουλα για να βρείτε την τέλεια σχέση. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε κάποιες φορές είναι να μπείτε στα βαθιά και να βγείτε ραντεβού με διάφορους τύπους ανθρώπων μέχρι να βρείτε τον κατάλληλο. Να είστε ανοιχτόμυαλοι.

Ιχθύες

Η πραγματικότητα μπορεί να μοιάζει ζοφερή αλλά ο έρωτας παραμονεύει στη γωνία. Όλα εξαρτώνται από το πώς βλέπετε τα πράγματα. Αν έχετε πειστεί ότι η ευκαιρία να ερωτευτείτε σας έχει προσπεράσει, τότε αυτό θα γίνει. Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας, υιοθετώντας μια πιο αισιόδοξη στάση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments