Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Άρης Νικολά Ντιγκινί: «Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι»

Ολυμπιακός – Άρης Νικολά Ντιγκινί: «Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι»
Ολυμπιακός - Άρης Νικολά Ντιγκινί: Ο έμπειρος εξτρέμ των "κιτρινόμαυρων" τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι.

Ολυμπιακός – Άρης Νικολά Ντιγκινί: Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστής οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετώπισε την Θεσσαλονίκη. Ο Άρης έπαιξε αρκετά ψηλά την άμυνα του με αποτέλεσμα να δώσει χώρους στον Ολυμπιακό. Φυσικά οι Πειραιώτες έχουν αρκετή ποιότητα και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα κενά που είχε η άμυνα των “κιτρινόμαυρων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νικολά Ντιγκινί αναφέρθηκε στην ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Γάλλο επιθετικό να υποστηρίζει πως η ομάδα του δεν διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και έφυγε με άδει χέρια από το Φάληρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι έφταιξε και δεν σκόραρε ο Αρης στο καλό πρώτο εικοσάλεπτο του: «Στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα ξεκινήσαμε δυνατά, δεν εκμεταλλευτήκαμε όμως τις ευκαιρίες μας, είχαμε και την άτυχη στιγμή με το δοκάρι. Ο Ολυμπιακός αντίθετα σκόραρε δύο γκολ στις πρώτες του ευκαιρίες. Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και φύγαμε με άδεια χέρια από εδώ».

Για τους τραυματισμούς και τις απουσίες του Αρη: «Εχουμε πολλούς παίκτες να παίξουν. Είχαμε σίγουρα τις απουσίες των Σάσα, Κουέστα και Γκάμα. Χάσαμε και τον Ιντέγε. Εχουμε ένα ρόστερ μεγάλο όμως όλοι μπορούν να καλύψουν κενά. Το σημαντικό είναι να έχουμε όλοι την υγεία μας για να μπορούμε να βοηθάμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments