Lifestyle

Jennifer Aniston – Brad Pitt SAG Awards 2020: Το τρυφερό τετ α τετ και τα σχόλια στο Twitter

Jennifer Aniston – Brad Pitt  SAG Awards 2020: Το τρυφερό τετ α τετ και τα σχόλια στο Twitter
Jennifer Aniston - Brad Pitt SAG Awards 2020: Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε και πάλι στα βραβεία του Σωματείου ηθοποιών και προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Jennifer Aniston – Brad Pitt SAG Awards 2020: Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί ζουν χωριστά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση τους δεν έχει παραμείνει καλή. Από τη στιγμή που ο Μπραντ Πιτ χώρισε με την Αντζελίνα Τζολί όλο το ίντερνετ θέλει να τους δει μαζί. Οποιαδήποτε κοινή τους εμφάνιση προκαλεί πολλά σχόλια. Άλλωστε η τρυφερότητα που υπάρχει ανάμεσα τους δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Το μεγάλο ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε πάρει διαζύγιο το 2005 μετά από πέντε χρόνια γάμου. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η φημολογία ότι το πρώην ζευγάρι έχει βρεθεί σε κοινές παρέες. Ωστόσο το να τους βλέπει κανείς στον ίδιο χώρο μπροστά στα φλας των φωτογράφων δεν είναι συνηθισμένο. Στην απονομή των SAG Awards 2020, τα βραβεία του Σωματείου ηθοποιών συναντήθηκαν για άλλη μια φορά η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ, αφού και οι δυο φέτος πρωταγωνιστούν σε δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.

Αμφότεροι έφυγαν από τα βραβεία με ένα αγαλματίδιο στα χέρια, αλλά το ενδιαφέρον όλων είχε επικεντρωθεί στην επανένωσή τους στη σκηνή των βραβείων.  Στα χτεσινοβραδινά SAG Awards, ο φακός εντόπισε την τρυφερή αγκαλιά του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον και οι δυο τους δεν κέρδισαν μόνο από ένα βραβείο SAG αλλά και τις καρδιές μας, ενώ το Twiiter πλημμύρισε με στιγμιότυπα από το τρυφερό τετ-α-τετ των δύο σταρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments