Video

Μετρό Βερολίνου Χωρίς Παντελόνι: Μπήκαν στο μετρό μόνο με τα εσώρουχά τους [vid & pics]

Μετρό Βερολίνου Χωρίς Παντελόνι: Μπήκαν στο μετρό μόνο με τα εσώρουχά τους [vid & pics]
Μετρό Βερολίνου χωρίς παντελόνι: Μικροί και μεγάλοι χρησιμοποίησαν τις συγκοινωνίες φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους. Οι διοργανωτές του κινήματος "ημέρα χωρίς παντελόνι" παρακινούν νέους από όλο τον κόσμο να τολμήσουν τη συγκεκριμένη κίνηση.

Μετρό Βερολίνου χωρίς παντελόνι: Για 17 χρονιά στη σειρά ένα ασυνήθιστο θέμα αντίκρισαν οι ταξιδιώτες στους συρμούς του μετρό πολλών πρωτευουσών ανά την υφήλιο. Στο βίντεο που ανέβασε το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Russia Today, απαθανατίζεται το απίθανο συμβάν που συνέβη στο μετρό του Βερολίνου.

Μετά τις ΗΠΑ, η «Ημέρα Χωρίς Παντελόνι στο Μετρό» έκανε την εμφάνισή της στο Λονδίνο και στο Βερολίνο. Μικροί και μεγάλοι χρησιμοποίησαν τις συγκοινωνίες φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους. Οι διοργανωτές από την ομάδα «ημέρα χωρίς παντελόνι» παρακινούν νέους από όλο τον κόσμο να τολμήσουν τη συγκεκριμένη κίνηση, η οποία εξαπλώνεται ραγδαία. Μάλιστα στη Βόρεια Ευρώπη, που είναι πιο απελευθερωμένοι οι άνθρωποι σε αυτές τις ακτιβιστικές κινήσεις, φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση.

“Η εκδήλωση πρέπει να είναι διασκεδαστική, όχι προκλητική”, λένε οι διοργανωτές. Κάλτσες με αστεία μοτίβα και παρδαλά εσώρουχα προκάλεσαν τον γέλιο τουριστών αλλά και Γερμανών πολιτών που χρησιμοποίησαν το μετρό την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο Βερολίνο.  

Σε δήλωσή της  η εκπρόσωπος της διοργάνωσης ανέφερε ότι: “Οι άνθρωποι πρέπει να διασκεδάζουν, δεν θέλουμε να προκαλούμε κανέναν, μπόξερ σορτς με αστεία μοτίβα ή παλιά από τη δεκαετία του ’20 πάντοτε προκαλούν το γέλιο”. Η εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 2002, γιορτάζεται επίσης και σε άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments