Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [20/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα [20/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (20/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (20/1/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Η εβδομάδα ανοίγει με ένα εξαιρετικά θετικό φεγγάρι στον Τοξότη. Είστε δεκτικοί, αισιόδοξοι και με αρκετή ενέργεια για να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες το πρωί. Το βραδάκι θα σχηματίσει ένα ακόμη τετράγωνο, με τον Ποσειδώνα που επίσης διαμένει στους Ιχθύες. Να έχετε υπόψιν σας ότι μπορεί να μην είναι όλα όπως φαίνονται!

Το απόγευμα η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Άρη, που συγκατοικούν στο ζώδιο του Τοξότη. Αυτό θα τονώσει περισσότερο τη ζωτικότητά σας. Ο Ήλιος περνά από σήμερα στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου.

Τη Δευτέρα θα ξεκινήσετε την εβδομάδα παίρνοντας δύσκολες αποφάσεις. Θα απαιτήσουν όχι μόνο σοφία αλλά και πίστη σε αυτό που κάνετε. Σήμερα μπορεί να κάνετε διάφορες ερωτήσεις στον εαυτό σας και να αναζητήσετε τις απαντήσεις τους. Εάν προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα, μην κατηγορήσετε τους άλλους για αυτά. Η Δευτέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις σχετικά με ένα άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω ή έχει τέτοιο ωροσκόπο.

Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για εκπλήρωση δεσμεύσεων, που σχετίζονται με παιδιά και θα απαιτήσουν μερικά έξοδα. Επίσης, είναι ευνοϊκή όσον αφορά ένα οικονομικό σχέδιο, ειδικά εάν αυτές οι δραστηριότητες είναι σημαντικές για την οικογένειά σας. Αποφύγετε να ταξιδέψετε τη Δευτέρα. Αλλά αν χρειαστεί, αναζητήστε μια διπλωματική λύση για να αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Δευτέρα θα είναι μια ξεχωριστή μέρα. Αν έχετε κάνει σχέδια εκ των προτέρων, μπορείτε να περιμένετε ότι θα εξελιχθούν θετικά. Να υπολογίζετε στην τύχη για τις υποθέσεις σας, ειδικά εκείνες που σας απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Τη Δευτέρα οι περισσότερες από τις δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με τις γυναίκες. Θα δώσετε προτεραιότητα στον έρωτα και στις προσωπικές σας υποθέσεις, συναντήσεις ή άλλες δεσμεύσεις. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να κάνετε νέους φίλους, να συζητήσετε ή να συναντηθείτε με φίλους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Δευτέρα θα είναι μια πιο ήρεμη και αρμονική ημέρα. Να περιμένετε την εξέλιξη ή οριστικοποίηση ζητημάτων που είναι σημαντικά για εσάς. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα χαρείτε με την επικοινωνία ή τη συνεργασία με ανθρώπους στα ζώδια του Υδροχόου, των Διδύμων ή του Ζυγού. Αν χάσετε κάτι σήμερα, μην το δραματοποιήσετε. Θα υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό και θα έρθει ο καιρός για να το ανακαλύψετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τη Δευτέρα οι επαφές με άτομα νεότερης ηλικίας θα σας γεμίσουν με θετικά συναισθήματα. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις και για να ασχοληθείτε με τα χρήματα. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια, μπορεί να εκπλαγούν από ένα απροσδόκητο κέρδος ή μια άλλη ενδιαφέρουσα κατάσταση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments