Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [20/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [20/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (20/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (20/1/20).

Κριός

Βγείτε έξω σήμερα και κάντε λίγη άσκηση ώστε να έχετε άφθονη ενέργεια για απόψε το βράδυ. Το ταίρι σας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί μόλις ανεβάσετε την ένταση, οπότε ξεκινήστε.

Ταύρος

Πολλές λεπτομέρειες χρειάζονται την προσοχή σας σήμερα, αλλά αν καταφέρετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας όλα θα πάνε καλά. Στο τέλος της ημέρας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει και απολαύστε μια υπέροχη βραδιά με το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεστε επιπλέον παραγωγικοί, οπότε τακτοποιήστε τις δουλειές σας από νωρίς. Μόλις τελειώσετε θα έχετε περισσότερο χρόνο ελεύθερο για να τον περάσετε με το ταίρι σας.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με το ταίρι σας. Οι λέξεις θα κυλάνε σαν νερό, οπότε αρπάξτε την ευκαιρία για να εκφράσετε ό,τι έχετε στην καρδιά σας. Είναι σίγουρο ότι θα λάβετε θετική ανταπόκριση.

Λέων

Ξανασκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τα πράγματα και προσπαθήστε να βρείτε μια νέα προσέγγιση. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας πει τη γνώμη του. Μαζί θα καταφέρετε να βρείτε κάτι που να εξυπηρετεί και τους δύο.

Παρθένος

Η συμπεριφορά του/της συντρόφου σας σας προβληματίζει τον τελευταίο καιρό και είστε αποφασισμένοι να ανακαλύψετε τι συμβαίνει. Δεν έχετε κανέναν λόγο να ανησυχείτε. Δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις για εσάς.

Ζυγός

Όταν αισθάνεστε ζαλισμένοι από τις πολλές επιλογές μπαίνετε στον πειρασμό να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Αφήστε το ταίρι σας να κανονίσει το πρόγραμμα σας για απόψε το βράδυ. Εσείς απλά χαλαρώστε και απολαύστε το.

Σκορπιός

Φροντίστε να τακτοποιήσετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της μέρας ώστε μέχρι το βράδυ να είστε έτοιμοι να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας. Θα αισθάνεστε πιο χαλαροί αν ξέρετε ότι δεν έχετε αφήσει εκκρεμότητες.

Τοξότης

Μπαίνετε στον πειρασμό να βιαστείτε για να φτάσετε στο καλό αλλά αν το κάνετε θα χάσετε την ευχαρίστηση του ταξιδιού. Κάθε μέρα με το ταίρι σας είναι ανεκτίμητη, για αυτό πάρτε το χρόνο σας.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να τακτοποιήσετε κάποιες δουλειές εκ των προτέρων. Έτσι, θα όταν θα είστε με το ταίρι σας θα είστε εντελώς χαλαροί, αφού θα τα έχετε διεκπεραιώσει όλα προκαταβολικά.

Υδροχόος

Βλέπετε το ταίρι σας σαν πηγή δύναμης, αλλά ακόμη και αυτός/ή έχει τις αδυναμίες του/της. Τις επόμενες μέρες να είστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες του/της. Έχει ανάγκη την υποστήριξη σας.

Ιχθύες

Σήμερα καταφέρνετε να βγάλετε άκρη σε σχέση με το πώς λειτουργεί το μυαλό του/της συντρόφου σας. Αν αποδεχτείτε ότι είναι διαφορετικός/ή από εσάς θα μπορέσετε να κατανοήσετε καλύτερα τη συμπεριφορά του/της.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments