Αθλητισμός

ΑΕΚ Ολιβέιρα: Σε αναζήτηση αντικαταστάτη οι “Κιτρινόμαυροι”

ΑΕΚ Ολιβέιρα: Σε αναζήτηση αντικαταστάτη οι “Κιτρινόμαυροι”
ΑΕΚ Ολιβέιρα: Στην "Ένωση" προετοιμάζονται καταλλήλως βγαίνοντας στις αγορές για επιθετικό πριν το... δάγκωμα των "Λύκων".

ΑΕΚ Ολιβέιρα: Οι “Κιτρινόμαυροι” μπαίνοντας στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου βάζουν έναν έξτρα “πονοκέφαλο”. Το ενδιαφέρον της Γουλβς για την απόκτηση των δικαιωμάτων του επιθετικού της “Ένωσης”, Νέλσον Ολιβέιρα προτρέπει την ΑΕΚ να αναζητήσει λύση για την επιθετική της γραμμή. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ίλια Ίβιτς τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με σκοπό να κλείσει συμφωνίες που θα αποφέρουν την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν άμεσα στα πλάνα του προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της αγγλικής Γουλβς, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι “Λύκοι” εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του επιθετικού της Ένωσης προσφέροντας στους “Κιτρινόμαυρους” ένα ποσό κοντά στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, όσο δηλαδή είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του με την ελληνική ομάδα.

Όπως διαρρέεται στην ΑΕΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες αποχώρησης του Ολιβέιρα μοιάζουν να είναι μοιρασμένες, ωστόσο στον σύλλογο “τρέχουν” προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Ο τεχνικός διευθυντής των “Κιτρινόμαυρων”, Ίλια Ίβιτς έχει δημιουργήσει σχετική λίστα με υποψήφιους επιθετικούς που ενδέχεται να “χτυπήσει” η ΑΕΚ στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Σε περίπτωση παραχώρησης του Ολιβέιρα, η “Ένωση” αναμένεται να βγει κερδισμένη κατά 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα αποδεσμευτεί και από το συμβόλαιο του Πορτογάλου, του οποίου οι απολαβές αγγίζουν το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments