Lifestyle

Μαρία Κανελλοπούλου: “Το μόνο κενό στη ζωή μου είναι ένα παιδί”

Μαρία Κανελλοπούλου: “Το μόνο κενό στη ζωή μου είναι ένα παιδί”
Μαρία Κανελλοπούλου: Η γνωστή ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε το ένα και μοναδικό κενό που στιγματίζει τη ζωή της.

Μαρία Κανελλοπούλου: Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και εκτός από τα επαγγελματικά της άνοιξε την καρδιά της και μίλησε και για τη προσωπική της ζωή. Η Μαρί Κανελλοπούλου γνωστή και από το πέρασμά της από την πολιτική εμφανίζεται σπάνια σε εκπομπές της τηλεόρασης. Χαρακτηριστικά είπε στη Φαίη Σκορδά πως είχε να μιλήσει στον αέρα περισσότερο από δέκα χρόνια.

«Είμαι ευγνώμων γιατί έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη, πολύ χάιδεμα, νομίζω ότι και γι’ αυτό έκανα αυτή την καριέρα γιατί με βοηθούσαν οι συνάδελφοί μου! Αυτοί οι μύθοι ότι έχουμε ανταγωνισμούς… Εγώ ανήκω στη μεγάλη κατηγορία των ηθοποιών, δεν ανήκω στη μικρή ομάδα των “πρωταγωνιστών”, των θιασαρχών που μπορούσαν μόνοι τους να φτιάξουν την καριέρα τους, να διαλέξουν τον ρόλο τους, να διαλέξουν το θέατρο.. Ανήκω στη συντριπτική πλειοψηφία των βιοπαλαιστών της Τέχνης. Μας διάλεγαν, δεν διαλέγαμε. Το να είσαι καλός συνεργάτης ήταν ένα διαβατήριο για μια δουλειά» ανέφερε.

Έχοντας επιστρέψει και εκείνη στο sequel του «Καφέ της Χαράς», η Μαρία Κανελλοπούλου σχολίασε πως δεν έχει καμία σχέση με την τηλεοπτική Τασία, καθώς δεν ξέρει καθόλου να μαγειρεύει, ενώ τη «συντηρούν» η αδερφή και οι φίλοι της, που είναι πολύ καλοί μάγειρες.

Η ίδια μίλησε και για την προσωπική της ζωή, εξηγώντας μεταξύ άλλων τους λόγους που δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν απέκτησε ποτέ ένα παιδί, που αποτελεί όπως είπε ένα από τα μοναδικά κενά στη ζωή της. «Τη ζωή μου την έζησα με έρωτες, με μεγάλο έρωτα, με χωρισμούς, με χαρές, με ό,τι συνεπάγεται η σχέση. Έχω συμβιώσει πολλά χρόνια με ανθρώπους. Δεν είμαι κατά του γάμου, ποτέ δεν είπα δεν θα παντρευτώ, γιατί από πάρα πολύ νωρίς ήξερα ότι έρχεται η ζωή και ανατρέπει τα “πάντα” και τα “ποτέ”. Ας πούμε εγώ έμεινα ορφανή 10, 11 χρονών. Οπότε αυτό ήταν ένα τρομερό μάθημα ζωής. Αυτό που νομίζεις ότι οι άνθρωποι που αγαπάς, η μάνα σου, ο πατέρας σου, θα είναι πάντα εκεί μαζί σου. Οπότε το ποτέ και το πάντα ήταν στη ζωή μου πάντα από πολλά ερωτηματικά» είπε χαρακτηριστικά.

 

Μιλώντας όμως για το θέμα του παιδιού, η ηθοποιός παραδέχθηκε πως το μεγάλο κενό της ζωής της είναι το ότι δεν απέκτησε ποτέ ένα παιδί. «Το μόνο κενό της ζωής μου ήταν το παιδί. Δεν έτυχε να αποκτήσω ένα παιδί που θα ήθελα να έχω. Οι συνθήκες της υιοθεσίας ουσιαστικά απέκλειαν ανθρώπους σαν και εμένα. Τώρα έχουν διευκολυνθεί πάρα πολλά νέα ζευγάρια να αποκτήσουν ένα παιδί που δεν μπορούσαν πριν, αλλά στην εποχή που εγώ ήμουν πολύ πιο νέα και θα μπορούσα, δεν ήταν εύκολο το να προχωρήσω στην υιοθεσία ενός παιδιού. Το άφησα γιατί δεν γινόταν. Βρίσκεις άλλα πράγματα, έχω δυο ανίψια από την αδερφή μου και η ανιψιά μου έχει παιδιά, άρα έχω εγγόνια. Είναι λατρευτός μου άνθρωπος, όταν γεννήθηκε και πήγαινα να τη δω πάθαινα ταχυκαρδία. Μάλιστα, τότε έλεγα ότι αν θα κάνω δικό μου παιδί πρέπει να μοιράσω την αγάπη μου στο παιδιί μου και στην ανιψιά μου!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments