Πολιτισμός

Release Athens Slipknot: Επιστρέφει στην Ελλάδα το επιτυχημένο συγκρότημα

Release Athens Slipknot: Επιστρέφει στην Ελλάδα το επιτυχημένο συγκρότημα
Release Athens Slipknot: Το γνωστό Αμερικανικό συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στη χώρα μας για μια εκρηκτική συναυλία.

Release Athens Slipknot: Τα τελευταία χρόνια οι Slipknot από μια ανερχόμενη μπάντα κατάφεραν να γίνουν μια από τις καλύτερες στον κόσμο. Τα Live τους είναι μια διαφορετική εμπειρία. Όπως έχει δηλώσει και ο τραγουδιστής της μπάντας, Corey Taylor “We don‘t play shows. We start wars.” Το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι το επιτυχημένο Αμερικανικό συγκρότημα θα επιστρέψει στην Αθήνα για ένα μόνο σόου.

Η συναυλία θα γίνει στον ανοιχτό χώρο του ΟΑΚΑ στις 24/7. Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 55 ευρώ. Η συγκεκριμένη τιμή θα διατηρηθεί μέχρι και την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου. Αμέσως μετά, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 60 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία. Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 125 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Οι τεράστιοι Slipknot, η προκλητική και ισοπεδωτική εννεαμελής “συμμορία” από την Iowa των ΗΠΑ, θα είναι μαζί μας την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στον Ανοιχτό Χώρο του ΟΑΚΑ! Έχουν κατακτήσει τον πλανήτη, με εκατομμύρια οπαδούς και πωλήσεις, αμέτρητα βραβεία και, κυρίως, με τα όσα κάνουν πάνω στη σκηνή. Εκεί, χωρίς ίχνος υπερβολής, δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να μπορεί να συγκριθεί μαζί τους.

Headliners στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα ως ένα από τα κορυφαία ονόματα του Heavy Metal σε ολόκληρο τον κόσμο, φέρνοντας το εκπληκτικό show τους, σε μία συναυλία επικών διαστάσεων που όμοιά της δεν έχουν ξαναδεί οι πιστοί Maggots!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments