Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Από τον Χασάν στον Νίκολιτς οι “Ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός μεταγραφές: Από τον Χασάν στον Νίκολιτς οι “Ερυθρόλευκοι”
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Πειραιώτες συνεχίζουν το "σαφάρι" για την αναζήτηση επιθετικού, με τον Νεμάνια Νίκολιτς να είναι το τελευταίο χρονικά όνομα που μπαίνει στη σχετική λίστα.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η φημολογούμενη αποχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε – ο Πορτογάλος βρίσκεται πολύ κοντά στην Γουλβς – δημιουργεί μεγαλύτερη ανάγκη στους “Ερυθρόλευκους” να αναζητήσουν επιθετικές λύσεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς εδώ και καιρό έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού, ο οποίος θα έρθει και θα δώσει σκοράρισμα αλλά και ανάσες στον Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει τραβήξει… κουπί από το ξεκίνημα της χρονιάς έχοντας ανταποκριθεί και με το παραπάνω στις απαιτήσεις του προπονητή του. Ωστόσο, με τα παιχνίδια να πληθαίνουν και πίσω από τον έμπειρο επιθετικό να μην υπάρχει δεύτερη αντίστοιχα αποτελεσματική επιλογή οι Πειραιώτες είναι αναγκασμένοι να βγουν στις αγορές και να αναζητήσουν στράικερ.

Το τελευταίο διάστημα το όνομα που φιγουράρει στη κορυφή της σχετικής λίστας δεν είναι άλλο από αυτό του παλιού γνώριμου του συλλόγου, Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός πιέζει για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό μιας και στη Μπράγκα δεν κατάφερε ποτέ να πάρει τις ευκαιρίες που αναζητούσε, αποτέλεσμα τους τελευταίους μήνες να διατηρηθεί σταθερά εκτός πλάνων. Οι “Ερυθρόλευκοι” ωστόσο εκτός από τον Χασάν εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, με τις τελευταίες ώρες να συνδέονται με το όνομα του Νεμάνια Νίκολιτς.

Ο 32χρονος Ούγγρος επιθετικός, γεννημένος στη Σερβία πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τους Σικάγο Φάιαρ  και αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη. Τα ρεπορτάζ συνδέουν τον παίκτη τόσο με τον Ολυμπιακό και με τις Μπεσίκτας και Κρίσταλ Πάλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments