Lifestyle

Ιωάννα Ζησάκη: Παίζει μεγάλη μπάλα στα γήπεδα της μόδας [pics]

Ιωάννα Ζησάκη: Παίζει μεγάλη μπάλα στα γήπεδα της μόδας [pics]
Η Ιωάννα Ζησάκη από την Θεσσαλονίκη είναι το κορίτσι που το 2014 συμμετείχε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Playmate της χρονιάς, όχι όμως στην Ελλάδα, αλλά στην Βουλγαρία, όπου εκεί σπούδαζε αγγλική φιλολογία.

Είτε με ξανθό μαλλί είτε με μελαχρινό η Ιωάννα Ζησάκη παίζει μεγάλη μπάλα στα γήπεδα της μόδας. Μετά την ανάδειξή της σε Playmate της χρονιάς  ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ σε Ελλάδα και εξωτερικό, και φυσικά μπήκε και στην καρδιά όλων των απανταχού αρσενικών. Λατρεύει τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο το οποίο παρακολουθεί όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τις το επιτρέπουν.

Αν και η ίδια δεν είναι ποδοσφαιριστής ωστόσο πολλοί θεωρούν ότι παίζει μεγάλη μπάλα στα γήπεδα της μόδας αλλά και των social media. Κάθε της νέο σέξι φωτογραφικό χτύπημα κάνει τους άνδρες να καρδιοχτυπούν. Είτε με ξανθό μαλλί είτε με μελαχρινό το 31χρονο κορίτσι ξέρει καλά πως να ποζάρει στον φακό, κάτι που το αποδεικνύει σε κάθε ανάρτηση της στα social media.

Στους στόχους της είναι η δημιουργία ενός δικούς της χώρου ομορφιάς και περιποίησης. Συχνάζει σε πιάνο μπαρ ενώ παρακολουθεί και όπερα, όποτε προλαβαίνει. Ο άνδρας που θα την πλησιάσει θα πρέπει να έχει τρόπους να μην είναι θρασύς να έχει χιούμορ και ευγένεια. Όποιος κερδίσει την καρδιά της θα πρέπει να γνωρίζει πως το πρώτο δώρο που θα της κάνει είναι ένα ταξίδι για σαφάρι στην Αφρική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments