Lifestyle

Ο Gingerbread στην Ελεωνόρα Μελέτη: Ο εκκεντρικός YouTuber που λατρεύει να βάφεται [vid]

Ο Gingerbread στην Ελεωνόρα Μελέτη: Ο εκκεντρικός YouTuber που λατρεύει να βάφεται [vid]
Ο Gingerbread στην Ελεωνόρα Μελέτη: Ο Gingerbread κατά κόσμον Νικόλας, μία από τις εκκεντρικότερες φιγούρες του YouTube, ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Ελεωνόρας Μελέτη για το 2020 μαζί με τη μητέρα του, η οποία μίλησε για τη διαφορετικότητα του γιου της.

Ο Gingerbread στην Ελεωνόρα Μελέτη: Ο Gingerbread κατά κόσμον Νικόλας, μία από τις εκκεντρικότερες φιγούρες του YouTube, βρέθηκε μαζί με τη μητέρα του στο “Μετά τα Μεσάνυχτα” της Ελεωνόρας Μελέτη, την πρώτη εκπομπή για το 2020.

Ο 19χρονος μίλησε για την αγάπη του για το μακιγιάζ, με τον ίδιο να δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής: «Άρχισα να βάφομαι με τα καλλυντικά της μητέρας μου από το γυμνάσιο», ενώ δήλωσε ότι απέκτησε την πρώτη παλέτα του ως μαθητής Γυμνασίου. «Στην αρχή όταν φοβόμουν, κρυβόμουν από τους γονείς μου. Προτιμάω να απομονώνομαι και να βρίσκω άλλους τρόπους να γίνομαι χαρούμενος, όπως με το μακιγιάζ» δήλωσε ο εκκεντρικός YouTuber.

Παράλληλα, η μητέρα του δήλωσε σχετικά με τη μοναδικότητα του γιου της: «Από τότε που γεννήθηκε ήταν ξεχωριστός, πολύ κοινωνικός εύχαρος, ετοιμόλογος. Δεν ακούει καθόλου, δεν επηρεάζεται ποτέ από αυτά που του λέμε, έκανε πάντα αυτό που ήθελε» ανέφερε.

Ωστόσο, η μητέρα του ήταν και εκείνη που του άσκησε το περισσότερο bullying από όλους, καθώς όπως παραδέχθηκε «αυτή η διαφορετικότητα δεν είναι εύκολο για μια μητέρα να το δεχθεί, το ότι του άρεσε το μακιγιάζ το δέχθηκα και είδα ότι έχει ταλέντο, αλλά το να βάφεται ο ίδιος δεν μπορούσα να το δεχθώ». Εκείνος βασιζόμενος στα λεγόμενα της μητέρας του υποστήριξε ότι αυτό που δεν άρεσε στη μητέρα του ήταν ίσως η ιδέα ότι προσπαθεί να γίνει και να προσποιηθεί κάτι που δεν είναι.

Τέλος, ο Gingerbread είπε ότι από τα χέρια του έχει περάσει και η Βίκυ Καγιά η οποία δέχτηκε να τη βάψει για ένα video στο κανάλι του στο YouTube, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως θα ήθελε να βάψει την Άννα Μαρία Ηλιάδου, μια από τις νικήτριες του GNTM.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments