Αθλητισμός

Τότεναμ: Αυτόν σκέφτεται για αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν

Τότεναμ: Αυτόν σκέφτεται για αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν
Τότεναμ: Στη λίστα των "σπιρουνιών" βρίσκεται ο Γουίλιαν Χοσέ της Σοσιεδάδ.

Τότεναμ: Τον αντικαταστάτη του Χάρι Κέιν, που θα μείνει για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω τραυματισμού ψάχνει η Τότεναμ. Η προσπάθεια των “σπιρουνιών” να κάνει δικό της τον Κριστόφ Πιάτεκ από τη Μίλαν όλο και δυσκολεύει. Έτσι, η ομάδα του Λονδίνου στρέφεται σε άλλες λύσεις για την επίθεσή της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ζοσέ Μουρίνιο εξετάζει την περίπτωση του Ισλάμ Σλιμανί, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τη Λέστερ στη Μονακό, αλλά και τον Βραζιλιάνο φορ της Σοσιεδάδ, Γουίλιαν Χοσέ.

Μάλιστα, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», ο 28χρονος επιθετικός έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

“H Tότεναμ είναι έτοιμη να κάνει την έκπληξη με την Ρεάλ Σοσιεδάδ αποκτώντας τον επιθετικό Γουίλιαν Χοσέ. Πρόκειται για έναν παίκτη που θεωρείται ζωτικός για την τακτική του Μουρίνιο” σημειώνει η συγκεκριμένη εφημερίδα και τονίζει πως ο Βραζιλιάνος έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ μετά την υπογραφή νέας σύμβασης το 2018. “Παρόλο που η Τότεναμ ελπίζει να διαπραγματευτεί για τον 28χρονο, ο επιθετικός δεν θα είναι φτηνός, μιας και η Σοσιεδάδ δεν έχει επιθετικές επιλογές” καταλήγει.

Υπενθυμίζεται, πως η Σοσιεδάδ έπαιξε με την Εσπανιόλ στο Copa del Rey την Τετάρτη, με τον σύλλογο να ανακοινώνει λίγο πριν το ματς ότι ο Χοσέ ζήτησε να μείνει έξω μέχρι να διευκρινιστεί αν θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι. Οι συζητήσεις πάντως συνεχίζονται, ο Χοσέ πιέζει και είναι πιθανό να ταξιδέψει άμεσα στο Λονδίνο. Σημειώνεται, ότι με την φανέλα των “σπιρουνιών” έχει σημειώσει οχτώ γκολ σε 21 παιχνίδια. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments