Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [23/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [23/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτης (23/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (23/1/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Αιγόκερω, ορίζει ότι στη σκέψη σας θα πρωταγωνιστούν τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι ευκαιρίες σας θα παίρνουν μορφή και θα πολλαπλασιαστούν οι προοπτικές σας. Ο Δίας θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τον Δεκέμβριο. Μέχρι τότε θα συναντηθεί τρεις φορές με τον Πλούτωνα: Στις 4 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου. Είναι η χρονιά που ο Δίας θα σας δείξει όσα πρέπει να κάνετε για να προοδεύσετε. Θα σας παράσχει συνειδητές γνώσεις, με πολλές εμπειρίες που θα αποκτήσουν υπόσταση.

Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω σήμερα. Θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Η μέρα ενδείκνυται για να κάνετε δυναμικές εμφανίσεις, αισθητή την παρουσία σας. Η Σελήνη βρίσκεται στη Βαλσαμική φάση της χάσης της… Αύριο αναμένεται η Νέα Σελήνη στα εδάφη του Υδροχόου. Ετοιμάστε σήμερα τη λίστα με τις προθέσεις σας.

Την Πέμπτη θα πρέπει να βρείτε το θάρρος να ξεκινήσετε πάλι κάποια πράγματα. Δεν έχετε καταφέρει να επιτύχετε τη θετική εξέλιξή τους μέχρι στιγμής. Αυτό ισχύει περισσότερο εάν γνωρίζετε τα λάθη που έχετε κάνει ή έχετε βρει νέες μεθόδους για να εφαρμόσετε. Σήμερα αντιμετωπίστε με τόλμη τα προβλήματα στην εργασία ή με συναδέλφους που δημιουργούν εντάσεις απρόθυμοι να συνεργαστούν. Τα αποτελέσματα των συζητήσεων αυτών δεν θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά… Αλλά ούτως ή άλλως θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά για τα ζητήματα που σας απασχολούν. Σήμερα πολλοί θα λάβουν σημαντικά νέα από άλλο μέρος, που σχετίζονται με έναν άντρα συγγενή, συνεργάτη ή φίλο.

Σήμερα δεν θα είναι όλες οι εκπλήξεις ευχάριστες, παρά τη γενική ευνοϊκή ατμόσφαιρα. Κάποια από αυτά τα αναπάντεχα γεγονότα, θα έχουν ως στόχο να βγάλουν κάποια πράγματα από τη ζωή σας… Καθώς εσείς μέχρι τώρα δεν έχετε βρει το θάρρος να το κάνετε. Την Πέμπτη οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές: Σε όσα λένε, κάνουν, στις επισκέψεις τους σε δημόσια μέρη με πολύ κόσμο ή όταν φεύγουν από το σπίτι αργά το βράδυ.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Πέμπτη θα είναι μια σχετικά ήσυχη μέρα για σας. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεμπελιάσετε ή να χαραμίζετε το χρόνο σας. Αντιθέτως, μπορείτε να επιτύχετε πολλά και σύντομα – και στο τέλος της ημέρας να απολαύσετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για αγορές ή επισκευές στο σπίτι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Μπροστά σας έχετε μια σημαντική μέρα, την αρχή ενός νέου κύκλου εξέλιξης σημαντικών ενεργειών και σχεδίων. Θα έχετε τις περιστάσεις και πολλά άτομα στο πλευρό σας… Αλλά θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις απόψεις και τις επιθυμίες τους. Ο εγωισμός δεν θα σας οδηγήσει πουθενά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Πέμπτη θα επικεντρωθείτε σε διάφορα οικογενειακά και οικιακά καθήκοντα που θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε για ενδιαφέροντα θέματα με συγγενείς, κυρίως γυναίκες. Η μέρα υποδεικνύει νέα, σχετικά με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Μπροστά σας έχετε μια ξεχωριστή μέρα για την εξέλιξη των υποθέσεών σας. Θα έχετε την ευκαιρία για πραγματική επιτυχία σε ό,τι αφορά τα χρήματα ή τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η μέρα υποδεικνύει γεγονότα που σχετίζονται με ένα άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου, που θα επιδράσει στα σχέδια και τον προϋπολογισμό σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments