Αθλητισμός

Ντανιέλ Ποντένσε μεταγραφή: Θέμα ωρών η επισημοποίηση με Γουλβς

Ντανιέλ Ποντένσε μεταγραφή: Θέμα ωρών η επισημοποίηση με Γουλβς
Ντανιέλ Ποντένσε μεταγραφή: Ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται προ των πυλών της Πρέμιερ Λιγκ, με τη συμφωνία με των Ολυμπιακού και Γουλβς για τη μεταγραφή του να επισημοποιείται στα επόμενα 24ωρα.

Ντανιέλ Ποντένσε μεταγραφή: Η μετακίνηση του Πορτογάλου επιθετικού στη Γουλβς μοιάζει πλέον να είναι δεδομένη. Ο αγγλικός σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να δίνουν τη συγκατάθεση του παραχωρώντας τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή στους “Λύκους”. Ο 24χρονος αναμένεται στο Νησί τις επόμενες ημέρες προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανοίξει το λαμπρό κεφάλαιο της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γουλβς από τη πρώτη στιγμή έδειξε το πόσο ήθελε τον Ποντένσε, με τους Άγγλους να προσφέρουν στους “Ερυθρόλευκους” το ποσό των 25 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της διοίκησης του Ολυμπιακού αποσπώντας το πολυπόθητο “ναι”. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα των Πειραιωτών, ωστόσο ο Πέδροι Μαρτίνς τον έθεσε εκτός πλάνων για το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ τη προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Η κίνηση αυτή φανερώνει πως πλέον η υπόθεση βρίσκεται στη τελική ευθεία με τον Ποντένσε να ανακοινώνεται τα επόμενα 24ωρα και επίσημα με τη φανέλα της Γουλβς. Ο Πορτογάλος περιμένει με ανυπομονησία να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, ολοκληρώνοντας ένα από τα όνειρα κάθε ποδοσφαιριστή. Οι “Ερυθρόλευκοι” μέσα σε 1,5 χρόνο κατάφεραν να εκτοξεύσουν τη φήμη του Ποντένσε και να κερδίσουν ένα τεράστιο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments