Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο All Star Game: Αρχηγός και “Team Giannis” για δεύτερη συνεχή χρονιά

Γιάννης Αντετοκούνμπο All Star Game: Αρχηγός και “Team Giannis” για δεύτερη συνεχή χρονιά
Γιάννης Αντετοκούνμπο All Star Game: Ο Έλληνας σούπερ σταρ αναδείχθηκε 1ος σε ψήφους στην περιφέρεια της Ανατολής, αποτέλεσμα να ηγηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο All Star Game δημιουργώντας τη δική του ομάδα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο All Star Game: Οι τιμές στο πρόσωπο του Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζονται. Ο μαγικός κόσμος του NBA τοποθετεί ξανά στη κορυφή των προτιμήσεων τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον 25χρονο να ψηφίζεται από το κοινό ως πρώτος έχοντας πάλι τη δυνατότητα να επιλέξει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα της Ανατολής στο φετινό All Star Game.

Το NBA ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα με τον Αντετοκούνμπο να συγκεντρώνει 5.902.286 ψήφους έχοντας αντίπαλο του στη Δύση τον Λεμπρόν Τζέιμς, με τον Αμερικανό σούπερ σταρ να αναλαμβάνει να ηγηθεί της ομάδας της δικής του περιφέρειας. Η μαγική φετινή σεζόν του Έλληνα μπασκετμπολίστα επιβραβεύεται ξανά από το κοινό του NBA, το οποίο βλέπει στο πρόσωπό του τον απόλυτο σούπερ σταρ του αθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, Στην Δύση, πρώτος σε ψήφους (και άρα αρχηγός) ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 6.275.459, με τον Λούκα Ντόντσιτς να τον ακολουθεί με 6.111.735 ψήφους. Στην Ανατολή, μαζί με τον Γιάννη στην καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Τρε Γιανγκ (Χοκς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).

Στην Δύση, μαζί με τον ΛεΜπρόν στην καλύτερη πεμτάδα μπήκαν οι Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Κουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς). Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βρήκε ως εξής: 50% η ψήφος του κοινού, 25% η ψήφος των παικτών και 25% η ψήφος των εκπροσώπων των Media. Οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταφέρει να εδραιωθεί στη κορυφή του NBA. Πέρυσι θυμίζουμε πως εκτός από την αντίστοιχη πρωτιά με τη φετινή του να ηγηθεί στην ομάδα της Ανατολής στο All Star Game ανακηρύχθηκε στο τέλος της σεζόν κορυφαίος παίκτης της λίγκας για την κανονική περίοδο. Τι του μένει; Ένα πρωτάθλημα με τους Μιγλουόκι Μπακς. Ένα δαχτυλίδι που το θέλει όσο τίποτα άλλο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments