Ελλάδα

Καβάλα τροχαίο: Όχημα εξετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα

Καβάλα τροχαίο: Όχημα εξετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα
Καβάλα τροχαίο: Η άτυχη γυναίκα, εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης για να απεγκλωβιστεί. 

Καβάλα τροχαίο: Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου, στην Καβάλα, συγκεκριμένα στην περιοχή Αμισιανά, στον Δήμο Παγγαίου. Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ένα όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα, η οποία εγκλωβίστηκε στις λαμαρίνες και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης για να απεγκλωβιστεί. 

Έπειτα, από τη σφοδρή σύγκρουση, στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις άνδρες, όπως φαίνεται και σε σχετική δημοσίευση της Πυροσβεστικής στο Twitter. Έπειτα από τον απεγκλωβισμό της άτυχης γυναίκας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Παράλληλα, όπως είναι γνωστό τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν συχνό φαινόμενο με χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα ακόμη περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα στην Καβάλα, με έναν νεκρό αυτή τη φορά και τέσσερις τραυματίες να είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος. Ειδικότερα, το περιστατικό πραγματοποιήθηκε όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν έντεκα μετανάστες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα. Άμεση ήταν η τροχαία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ  έδρασαν άμεσα απεγκλωβίζοντας γρήγορα τους επιβάτες και μεταφέροντάς τους στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments