Lifestyle

Ιωάννα Τούνη instagram: Ατύχημα για το μοντέλο – Η φωτογραφία με τα αίματα

Ιωάννα Τούνη instagram: Ατύχημα για το μοντέλο – Η φωτογραφία με τα αίματα
Ιωάννα Τούνη instagram: Ατύχημα είχε το γνωστό μοντέλο.

Ιωάννα Τούνη instagram: Η Ιωάννα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks και είχε κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Η ξανθιά καλλονή ως λάτρης των social media μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα πράγματα για τη ζωή της. Η ίδια έχει αναπτύξει μια καλή επικοινωνία μαζί τους, με αποτέλεσμα να τους ενημερώνει για τα πάντα.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Τούνη διοργάνωσε στο μαγαζί που διαθέτει ο σύντροφός της την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, για την εταιρεία ρούχων που διαθέτει. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ένα απρόοπτο, καθώς η Ιωάννα Τούνη έκοψε το δάχτυλο της με αποτέλεσμα να τρέξει πολύ αίμα. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία.

Δείτε την φωτογραφία

Ποια είναι η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks την περασμένη σεζόν. Η μητέρα της κατάγεται από τις Σέρρες και ο πατέρας της από τα Γιάννενα. Ωστόσο η ίδια γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε παιδαγωγός όμως δεν ασχολήθηκε με την ειδικότητα αυτή μιας και έχει δηµιουργήσει µε την κολλητή της μια επιχείρηση µε ρούχα στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments