Lifestyle

Αναστασία Κβίτκο: Από τη Ρωσία με αγάπη [pics]

Αναστασία Κβίτκο: Από τη Ρωσία με αγάπη [pics]
Αναστασία Κβίτκο: Η "ζουμερή" Ρωσίδα που με μία ανάρτηση της προκαλεί... εγκεφαλικά στους θαυμαστές της.

Αναστασία Κβίτκο: Εδώ και λίγα χρόνια η Ρωσία έχει να υπερηφανεύεται για ακόμη έναν λόγο. Έχοντας συνηθίσει τα μοντέλα με το λεπτό σώμα και τις ελάχιστες καμπύλες, μια νεαρή ήρθε και προκάλεσε… σεισμό εκτοξεύοντας τη φήμη της από άκρη σε άκρη της χώρας της. Ο λόγος για την άκρως πληθωρική Αναστασία Κβίτκο, το 23χρονο μοντέλο – influencer το οποίο πραγματοποιεί λαμπρή καριέρα στη σόουμπιζ της Ρωσίας.

Οι καμπύλες της απογειώνουν κάθε αρσενικό που βρίσκεται στο διάβα της, με το μπούστο της να μένει στο μυαλό όλων όσων την έχουν δει από κοντά. Βέβαια η ίδια φροντίζει η εικόνα της να γίνεται γνωστή σε όλο τον πλανήτη, με τον λογαριασμό της στο Instagram να κατακλύζεται από εκατομμύρια ακολούθους, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία κάθε της κλικ.

Προκλητικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν το καμπυλωτό κορμί της βρίσκονται καθημερινά στη θέα εκατομμυρίων ανδρών. Η εκρηκτική Ρωσίδα έχει τον τρόπο να προκαλεί… συζήτηση, με τη σόουμπιζ της χώρας της να την κατατάσσει στη κορυφή. Με σταθερά βήματα μάλιστα η φήμη ταξιδεύει και εκτός συνόρων, καθώς δεν είναι λίγες οι δουλειές που πραγματοποιεί λανσάροντας εκατοντάδες προϊόντα σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Είναι βέβαιο πως δύσκολα βγαίνει από το μυαλό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments