Video

Αλέξανδρος Τσουβέλας Αρναούτογλου: Η ξεκαρδιστική πρόγνωση καιρού από τον “Ξανθόπουλο” και τον “Αλέφαντο”

Αλέξανδρος Τσουβέλας Αρναούτογλου: Η ξεκαρδιστική πρόγνωση καιρού από τον “Ξανθόπουλο” και τον “Αλέφαντο”
Αλέξανδρος Τσουβέλας Αρναούτογλου: Ο γνωστός stand up κωμικός είπε τον καιρός ως "Νίκος Ξανθόπουλος" και "Νίκος Αλέφαντος".

Αλέξανδρος Τσουβέλας Αρναούτογλου: Ο πολυαγαπημένος stand up κωμικός βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου 2020 στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κάποια στιγμή ο γνωστός παρουσιαστής ζήτησε από τον Αλέξανδρο Τσουβέλα να σταθεί μπροστά από έναν μετεωρολογικό χάρτη και κάνει την πρόσγνωση του καιρού, αλλά με τις φωνές που μιμείται στα show του.

Αρχικά ο γνωστός stand up κωμικός επέλεξε πει τον καιρό ως Νίκος Ξανθόπουλος δίνοντας δραματικό τόνο στην φωνή του λέγοντας «μείον δύο έως 14, θα παγώσουν τα ποδάρια σας, δεν θα μείνει πόδι. Στη Λαμία, έψαχνα τον πατέρα μου,εκεί ήταν περπατούσε. Η Εύβοια θα φύγει από τον χάρτη…».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να μιμηθεί τον Νίκο Αλέφαντο. «Καλά, ο Αλέφαντος θα ήταν πολύ επιθετικός. Λοιπόν, καιρός από κυρ Νίκο… Τελειώσατε. Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ τελείωσε. Χιονιάδες όλα, τέρμα… Έπειτα Αθήνα, τίποτα. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τελειώσατε», είπε χαρακτηριστικά, πριν ξεκινήσει να αποθεώνει τον Ολυμπιακό. «Μεγαλύτερος σύλλογος ο Ολυμπιακός, εδώ ο Πειραιάς. Ήλιος φοβερός, 40 βαθμοί τον Δεκέμβρη. Μπάνια, ωραία, φοβερά. Φεύγει όλη η Ελλάδα στο Καραϊσκάκη».

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments