Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [24/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [24/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (24/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (24/1/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τη θέση της στους Ιχθύες, εισάγει στην ατμόσφαιρα περισσότερη συμπόνια και κατανόηση. Η εμπιστοσύνη αναδύεται από μέσα σας. Η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε την απαραίτητη αναδόμηση, προκειμένου να προχωρήσετε κάπου καλύτερα. Αυτό ορίζει η Νέα Σελήνη, που αναδύεται στα εδάφη του Υδροχόου.

Η Νέα Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη αλλαγών και απελευθέρωσής σας από το παρελθόν. Είναι κάτι που το επεξεργάζεστε εδώ και καιρό, τώρα δείξτε το έργο σας. Σπάστε τα παλιά καλούπια και προχωρήστε παρακάτω. Αυτή η ενέργεια θα σας συντροφεύει μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, που αναμένεται στις 23 Φεβρουαρίου στους Ιχθύες.

Σήμερα θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωής σας. Περιλαμβανομένων και κάποιων που αφορούν τη λήξη των σχέσεων σας με κάποια άτομα, τη δουλειά σας και άλλα. Παρόλη τη σπουδαιότητα της σημερινής μέρας, θα υπάρξουν απόπειρες χειραγώγησης ή εκμετάλλευσής σας, για αυτό να είστε προσεκτικοί. Την Παρασκευή κάποιοι από εσάς θα ανησυχήσετε για την κατάσταση της υγείας κάποιου συγγενή ή φίλου σας. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συγκεντρώσεις και συναντήσεις με διάφορους ανθρώπους. Τυχόν εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Παρασκευή θα χρειαστεί να διεκπεραιώσετε κάποιες δεσμεύσεις που αφορούν το σπίτι σας. Σε αυτές περιλαμβάνονται όσες σχετίζονται με εξοπλισμό, αλλαγές, ανακαινίσεις και τα λοιπά. Μην δώσετε σημασία σε σχόλια ή νέα που μπορεί να χαλάσουν τη διάθεση σας. Σήμερα θα κάνετε σημαντικές ή ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Πολλοί σήμερα θα χρειαστεί να ταξιδέψετε για οικογενειακούς λόγους. Είναι πιθανό να καλωσορίσετε συγγενείς από μακριά. Η Παρασκευή υποδεικνύει συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους, ακόμη και με αγνώστους. Αποφύγετε την απαισιόδοξη διάθεση και να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Παρασκευή θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στο σπίτι και τα παιδιά σας – αν έχετε. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ενδιαφέρουσες και αξέχαστες εμπειρίες για εσάς, για αυτό βάλτε τα δυνατά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα οι περισσότεροι θα είστε απασχολημένοι με κάποια εργασία. Η σημερινή θα είναι ενδιαφέρουσα ημέρα, οπότε φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να απολαύσετε τα συναισθήματα που σας φέρνει. Κρατήστε το σπίτι σας ανοικτό για επισκέπτες. Μην απορρίψετε την πρόσκληση κάποιου σε μια συνάντηση ή συγκέντρωση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments