Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [24/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [24/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (24/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (24/1/20).

Κριός

Η ζωή δεν είναι αγώνας δρόμου. Αλλά αν χρειαζόταν να προκριθείτε, θα βρισκόσασταν στους πρώτους δέκα. Κινείστε με ταχύτητα φωτός όταν είναι να εκπληρώσετε τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας. Αλλά καλό θα ήταν να δώσετε λίγη προσοχή και στην προσωπική επαφή. Μην αδιαφορείτε για αυτούς που ποτέ δεν αδιαφορούν για εσάς.

Ταύρος

Στο τρελό κόσμο των ραντεβού, πρέπει να ρισκάρετε να κάνετε και λάθη προκειμένου να διαπιστώσετε τι λειτουργεί για εσάς και τι όχι. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να σκεφτείτε τις επιτυχίες και τις αποτυχίες σας. Είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή κάποια από τα μαθήματα που πήρατε με δύσκολο τρόπο πρόσφατα.

Δίδυμοι

Τα καταφέρνετε με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε. Είστε το χρυσό παιδί. Είναι λες και οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί όπως σας βολεύει. Βάλτε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και προχωρήστε. Αυτή η ζωηρή ενέργεια θα σας πάει μπροστά. Φροντίστε να έχετε πρόχειρες μερικές επαγγελματικές κάρτες. Θα σας χρειαστούν.

Καρκίνος

Οι ρυθμοί της ζωής σας θα χαλαρώσουν λίγο από εδώ και πέρα. Οπότε ελάτε πιο κοντά στο υποψήφιο ταίρι σας. Σε καιρούς σαν και αυτούς, είναι καλό να έχετε δίπλα σας κάποιον για να κρατηθείτε. Και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει.

Λέων

Η ρουτίνα είναι μια ανυπόφορη λέξη για εσάς. Στην πραγματικότητα λίγη συστηματική οργάνωση είναι απελευθερωτική. Σας απαλλάσσει από το να αναρωτιέστε τι να κάνετε στη συνέχεια. Επίσης σας δίνει περισσότερο χρόνο για ενδοσκόπηση (και για να αναβαθμίσετε το διαδικτυακό σας προφίλ).

Παρθένος

Θα προτιμούσατε να κάτσετε και να σας βγάλουν το δόντι παρά να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας τώρα. Παρόλα αυτά , καλά θα κάνετε να κάτσετε και να βάλετε μια τάξη στους λογαριασμούς σας. Και ίσως να ρίξετε μια ματιά στα έξοδα σας. Μπορεί να πληρώνετε υπερβολικά πολλά χρήματα σε κάποιο ασφαλιστήριο ή σε κάποια συνδρομή που δεν χρησιμοποιείτε.

Ζυγός

Σήμερα βάλτε την υγεία σας σε πρώτη προτεραιότητα. Αν έχετε χρόνια να πάτε στον οδοντίατρο για τσεκ-απ προγραμματίστε άμεσα ένα ραντεβού. Ή κάντε εξετάσεις αίματος για να ελέγξετε την χοληστερίνη και την πίεση σας. Το να είστε υγιείς και ενεργητικοί θα σας βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη και δραστήρια ζωή – με περισσότερο από έναν τρόπους.

Σκορπιός

Στόχο; Εσείς; Σίγουρα. Έχετε συγκεκριμένη αποστολή από τα άστρα και δεν θα σταματήσετε μέχρι να φτάσετε στο στόχο σας. Απλά μην χάσετε κάποιο βήμα στην πορεία. Λόγω μιας λεπτομέρειας που ξεχάσατε ή μιας παρεξήγησης, μπορεί να πέσετε σε δυσμένεια κάποιου ατόμου σημαντικού για εσάς.

Τοξότης

Είναι δύσκολο να βρείτε την ποιότητα στις μέρες μας. Και όλες αυτές οι μαζώξεις με εργένηδες είναι τόσο βαρετές. Αντί να περιμένετε τα σέξι άτομα να έρθουν σε εσάς γιατί δεν κάνετε κάτι πρωτοποριακό; Φιλοξενήστε στο σπίτι σας μια εκδήλωση μόνο για εργένηδες.

Αιγόκερως

Η αισθητική του περιβάλλοντος σας είναι πολύ σημαντική για εσάς. Όταν το μάτι σας χορταίνει, αισθάνεστε ευτυχισμένοι. Προσθέστε κάτι καινούργιο στη συλλογή σας. Πηγαίνετε με το τελευταίο σας φλερτ για ψώνια. Και μην σχεδιάσετε τίποτα για μετά. Μπορεί να πάτε μαζί του για δείπνο.

Υδροχόος

Περιμένατε χαμό αλλά τίποτα, ούτε κιχ. Αλλά έτσι θα πάει η σημερινή μέρα. Μην έχετε πολλές προσδοκίες από τους άλλους. Αντ’ αυτού, αφήστε τους να κάνουν αυτό που θέλουν. Να περιμένετε, όμως, ένα τηλεφώνημα ή ένα e-mailαπό το πιο άσχετο άτομο. Θα είναι κάτι τόσο απροσδόκητο που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σας.

Ιχθύες

Εκεί που οι άλλοι βλέπουν εμπόδια, εσείς βρίσκετε έμπνευση. Και ειδικά σήμερα η φιλοδοξία σας χτυπάει κόκκινο. Το άτομο με το οποίο γνωριστήκατε την περασμένη εβδομάδα άναψε το πράσινο φως. Και ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να προτείνετε: ταινία και δείπνο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments