Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κατέληξε στον Αβραάμ ο Πέδρο Μαρτίνς

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κατέληξε στον Αβραάμ ο Πέδρο Μαρτίνς
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα ρίξει τελικά στην "μάχη" της άμυνας ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών στο ντέρμπι με την Ένωση.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Αντίστροφα μετρούν στο Λιμάνι για την αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Όλοι στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τους διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο πλαίσιο αυτό έκανε τις σκέψεις του και αποφάσισε να τοποθετήσει στα μετόπισθεν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος παίκτης φέρθηκε απερίσκεπτα, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, με την συμπεριφορά του σε ένα ball boy, με αποτέλεσμα να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι, χάνει το ντέρμπι. Πρόκειται για τον ηγέτη της άμυνας και η απουσία του είναι μεγάλη. Βέβαια υπάρχουν λύσεις για τον Πέδρο Μαρτίνς. Μια από αυτές είναι του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος στόπερ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα, έχει βγάλει τις προπονήσεις χωρίς προβλήματα και όπως φάνηκε στο πρόγραμμα της Παρασκευής στο Ρέντη, θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα του ντέρμπι.

Ο Παπαδόπουλος θα παίξει στο πλάι του Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει δείξει καλά δείγματα, στα τελευταία παιχνίδια.

Όσο για τον Γιασίν Μεριά δεν βρίσκεται στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς. Θα ήταν ρίσκο να τον βάλει δίδυμο με τον Μπα. Και ο Πορτογάλος δεν θέλει να “παίξει” σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σημειώνεται, πως στις τελευταίες προπονήσεις ο Μεριά χρησιμοποιείται στα χαφ. Βέβαια, υπάρχει και ο Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος όμως ήταν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και ακόμα δεν δείχνει έτοιμος να παίξει σε ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στην σημερινή προπόνηση. Χθες πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να μιλήσει στους παίκτες του, ζητώντας τους να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί δεν το έδειξαν αυτό στα ματς με Άρη και ΟΦΗ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments