Αθλητισμός

Λέο Μάτος ανανέωση: Τετ-α-τετ με Ιβάν Σαββίδη για νέο συμβόλαιο

Λέο Μάτος ανανέωση: Τετ-α-τετ με Ιβάν Σαββίδη για νέο συμβόλαιο
Λέο Μάτος ανανέωση: Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λέο Μάτος "καίει" τον ΠΑΟΚ.

Λέο Μάτος ανανέωση: Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λέο Μάτος στον ΠΑΟΚ είναι κάτι που “καίει” τους Θεσσαλονικείς αν και υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας στο υπάρχον συμβόλαιο. Σίγουρα η πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να υπάρξει συνεργασία και για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, βάσει της ισχύουσας συμφωνίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Μάτος, αν καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ο Βραζιλιάνος «γράψει» συνολικά 30, 45λεπτες συμμετοχές και πάνω, τότε το συμβόλαιό του ανανεώνεται αυτόματα για ακόμη ένα χρόνο με τους ίδιους οικονομικούς όρους, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Αυτονόητο είναι πως εάν δεν συμπληρώσει τον προαναφερόμενο αριθμό συμμετοχών, τότε δεν μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι.

Ο Μάτος θέλει να μείνει για πολλά χρόνια και ίσως να κλείσει στον ΠΑΟΚ την καριέρα του

Με βάση της πληροφορίες του metrosport.gr, εντός των επόμενων ημερών θα αρχίσουν οι συζητήσεις του Λέο Μάτος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με θέμα το νέο συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει και τετ-α-τετ του παίκτη με τον Ιβάν Σαββίδη κι αν αυτό συμβεί το θέμα μπορεί να κλείσει μέσα σε λίγη ώρα. Είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης με την προσωπικότητα και την ποιότητα του Λέο Μάτος, αλλά πολύ περισσότερο παίκτης που να γνωρίζει τόσο καλά την ομάδα και να έχει συνδεθεί με το DNA της.

Ο Μάτος μιλώντας σε κοντινούς του ανθρώπους έδειχνε ότι πιστεύει στην ομάδα και ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να κατακτήσει και φέτος το νταμπλ. Είναι μικρά πράγματα που δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος “την πονάει” την ομάδα και θα είναι δύσκολο να αντικατασταθεί και στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments