Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Τέλος στα μεταγραφικά σενάρια βάζει η Ένωση

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Τέλος στα μεταγραφικά σενάρια βάζει η Ένωση
Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: «Καμία πρόταση δεν υπάρχει για τον Λιβάγια» τονίζουν οι «κιτρινόμαυροι».

Μάρκο Λιβάγια ΑΕΚ: Λίγες μέρες απομένουν μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και όπως είναι φυσικό οι φήμες για αφίξεις και αποχωρίσεις από τις ομάδες πληθαίνουν. Μια από αυτές αφορά και τον Μάρκο Λιβάγια της ΑΕΚ. Όπως έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό, ομάδα από το εξωτερικό χτύπησε την πόρτα του Κροάτη επιθετικού προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» και έβαλε τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια. «Μέχρι σήμερα και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον Μάρκο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά. Έτσι, ο Κροάτης δεν πρόκειται να αποχωριστεί την “κιτρινόμαυρη” φανέλα, για την ώρα τουλάχιστον.

Υπενθυμίζεται, πως το καλοκαίρι του 2018 η ΑΕΚ κατέθεσε τη ρήτρα αγοράς ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, αποκτώντας τα δικαιώματα του παίκτη από την Λας Πάλμας και προχώρησε στην υπογραφή του συμβολαίου του. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια μέχρι τον Ιούνιο του 2021, μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την αγορά του ποδοσφαιριστή» ήταν η ανακοίνωση της Ένωσης.

“Σειρήνες” από την Κίνα:

Τονίζεται, πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φήμες για το ενδιαφέρον ομάδας της Κίνας για τον Μάρκο Λιβάγια. Μάλιστα ακούστηκε πως οι Κινέζοι επικοινώνησαν με την ΑΕΚ και με τον παίκτη προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο με πολύ υψηλότερες αποδοχές από τις 700.000 ευρώ, με τις οποίες αμείβεται στην Ελλάδα.  Ωστόσο, σύμφωνα με τα σημερινά λεγόμενα του μάνατζέρ του κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Παράλληλα, αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του Νέλσον Ολιβέιρα στην Ένωση, μιας και η Γουλβς φαίνεται να μένει στη αρχική της πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, με τους «κιτρινόμαυρους» να απαντούν αρνητικά στον αγγλικό σύλλογο ζητώντας το ποσό που θα προταθεί να αγγίζει αυτό της ρήτρας που είναι τοποθετημένη στο συμβόλαιο του παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments