Αθλητισμός

Ντόρτμουντ: Πόθος της ο Τσαν αλλά είναι πολλά τα λεφτά

Ντόρτμουντ: Πόθος της ο Τσαν αλλά είναι πολλά τα λεφτά
Ντόρτμουντ: Να κάνει δικό της τον Εμρέ Τσαν από την Γιουβέντους θέλει η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ντόρτμουντ: Την απόκτηση του Εμρέ Τσαν από την “Μεγάλη Κυρία” επιθυμούν οι Βεστφαλοί, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενόψει και της διεκδίκησης του τίτλου. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία, η μεταγραφή του Γερμανού διεθνούς μέσου κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση δεν είναι. Τουλάχιστον, στο οικονομικό επίπεδο.

Η Γιουβέντους φέρεται να αξιώνει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για να αφήσει τον Τσαν, ο οποίος επίσης αμείβεται με 14 εκατομμύρια ετησίως.

Σημειώνεται, πως αν προχωρήσει η υπόθεσή του θα προσπεράσει τον Μάρκο Ρόις στην μισθοδοσία της Μπορούσια. Από την άλλη, ο 26χρονος άσος θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους μέσα στον Ιανουάριο, καθώς έχει παίξει μόλις σε οκτώ ματς φέτος στη Serie A με τη φανέλα των Τορινέζων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Λισιέν Φαβρ διέλυσε με 5-1 εντός έδρας την Κολωνία με σόου από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. 

Ο 20χρονος Νορβηγός ήρθε από τον πάγκο και μέσα σε 25 λεπτά πέτυχε δύο γκολ. Ο Χάαλαντ συνέχισε απ’ εκεί που σταμάτησε με τη Ζάλτσμπουργκ και σε μόλις 60 λεπτά στην Bundesliga μετράει πέντε γκολ και τρελαίνει τους οπαδούς της Ντόρτμουντ αλλά και τους συμπαίκτες του με τα κατορθώματα του.

Το παιχνίδι της Παρασκευής με την Κολωνία ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1′ με τον Γκερεϊρό. Ο Ρόις έκανε το 2-0 στο 29′ και ο Σάντσο το 3-0 στο 48′. Η Κολωνία μείωσε στο 64′ με τον Ουτ και ένα λεπτό αργότερα πέρασε στο παιχνίδι ο Χάαλαντ. Ο Νορβηγός φορ στο 77′ πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 4-1 και στο 87′ έφυγε στην αντεπίθεση, πρόλαβε τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε από δύσκολη γωνία για το 5-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments