Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον ALPHA και σταματάει εντελώς από την Ελληνική τηλεόραση [vid]

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον ALPHA και σταματάει εντελώς από την Ελληνική τηλεόραση [vid]
Πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα αν ανακοινωθεί η λήξη της συνεργασίας παρουσιάστριας από κάποιο κανάλι, την ώρα που η εκπομπή της συνεχίζεται κανονικά.

Για έξοδο της Ελένης Μενεγάκη όχι μόνο από τον Alpha αλλά γενικά από την ελληνική τηλεόραση κάνει λόγο το «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με την εκπομπή «’Ελα Χαμογέλα». Όπως ανέφεραν δημοσιογράφοι, το πρωί του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» έχει τον τίτλο: «Φεύγω από την TV και πάω στις ΗΠΑ».

«Αντίο (προσωρινό;) στην τηλεόραση και μακρύ ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από τον Οκτώβριο αποφάσισε η σταρ της μεσημεριανής ζώνης», συνεχίζει. Παράλληλα, πρόσθεσαν ότι θα είναι κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα αν ανακοινωθεί η λήξη της συνεργασίας παρουσιάστριας από κάποιο κανάλι, την ώρα που η εκπομπή της συνεχίζεται κανονικά. 

Τέλος, στην εκπομπή πρόσθεσαν ότι μετά από επικοινωνία με στελέχη του Alpha, ενημερώθηκαν ότι τα στελέχη του σταθμού δεν γνωρίζουν ακόμα οριστικά την πρόθεση της Μενεγάκη να αποχωρήσει και ότι πρόκειται να συζητήσουν τους επόμενους μήνες τους όρους της συνεργασίας τους. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, αναμένεται ανακοίνωση της παρουσιάστριας.

Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και οι φήμες που την ήθελαν να φεύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Όμως, τα τελευταία 24ωρα όλο και περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσιάστρια θα είναι εκτός Alpha την επόμενη σεζόν.

Το υπονοούμενο της παρουσιάστριας

Η ίδια σχολίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρηση του Γκοτιέ, αφήνοντας υπονοούμενα για την δική της πορεία: «Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια πορεία πότε θα βάζει τελεία, άνω τελεία ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι επιτυχία και εκεί αισθάνεται κανείς επιτυχημένος.». Πολλοί θεώρησαν ότι αυτά τα λόγια ήταν μία έμμεση απάντηση σε όλα αυτά που γράφονται για την αποχώρησή της από τον Alpha!

Η εκπομπή, Έλα χαμογέλα τόνισε ότι η Ελένη Μενεγάκη ανακοινώσει σε λίγες τη λήξη της συνεργασίας της από τον Alpha μέσα από εφημερίδα. Αλήθεια ή απλά φήμες; Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε, δείτε όλα όσα ειπώθηκαν την εκπομπή:

Ελένη Μενεγάκη: H τρυφερή φωτογραφία με τον αδερφό της και το αινιγματικό μήνυμα

Το πρωί του Σαββάτου (25/1) η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανάρτηση την οποία συνόδευσε με ένα αινιγματικό μήνυμα, που θα μπορούσε να συνδέεται με την απόφαση που έχει πάρει για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της αδερφό Θοδωρή Μισόκαλο και έγραψε: «Είναι φορές που η μεγάλη αδερφή βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του μικρού της αδερφού! Αγάπη χωρίς όρια, αγάπη αληθινή!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments