Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [25/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [25/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (25/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (25/1/20). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο. Σας βοηθά να κρατάτε την πορεία σας, ξεκαθαρίζοντας τι είναι σημαντικό και τι όχι. Και πράττετε το μερίδιό σας. Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στις 12 του μήνα, το επισφράγισε και δεν υπάρχει γυρισμός… Μόνο μπροστά μπορείτε να πάτε.

Ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο στις 21 Μαρτίου. Θα σας δώσει μια πρόγευση για το πού πρέπει να έχετε φτάσει, όταν ο πλανήτης περάσει εκεί μόνιμα στις 17 Δεκεμβρίου. Ο Κρόνος θα επισκεφθεί τον Υδροχόο μέχρι την 1η Ιουλίου, ενώ θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για να ολοκληρώσει την οικοδόμηση των καινούργιων σας συστημάτων. Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Υδροχόο, ολοκαίνουργια. Εκεί θα συναντήσει τον Ερμή και μετά θα μπει σε κενό πορείας. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων για το υπόλοιπο της ημέρας και αύριο. Ένα καλοδεχούμενο διάλειμμα για να κατασταλάξει το κλίμα.

Το Σάββατο θα έχετε πολλούς λόγους για να χαρείτε τη ζωή, καθώς συνειδητοποιείτε την αξία της. Σήμερα θα είστε πιο αισιόδοξοι σχετικά με τα προβλήματα σας και το πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε όσο το δυνατόν τις επιπτώσεις τους πάνω σας. Το Σάββατο θα μπορέσετε να βρείτε πρακτικές λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Θα έχετε την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να είστε πιο απόλυτοι στις αποφάσεις σας για αλλαγή. Οι φόβοι σας θα μειωθούν ή θα αισθάνεστε αυτοπεποίθηση ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο.

Θα λάβετε ευεργετική συναισθηματική υποστήριξη από άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Η υγεία ενός ατόμου στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, μπορεί να σας δημιουργήσει μια στιγμή πανικού ή άγχους… Ειδικά αν υπήρχαν κάποια συμπτώματα τις τελευταίες μέρες που παραμελήθηκαν. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, καθώς θα προκύψουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα είναι καλή μέρα για συζητήσεις ή δραστηριότητες που σχετίζονται με τα χρήματα. Μην αγνοήσετε τις συμβουλές ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία της. Θα υπάρχουν πολλά που μπορείτε να επιτύχετε σήμερα, επομένως σχεδιάστε καλά τα καθημερινά σας καθήκοντα. Το Σάββατο θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα που θα αφορούν ένα άτομο στο ζώδιο του Σκορπιού, του Καρκίνου ή των Ιχθύων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα οικιακά καθήκοντα, επισκευές ή βελτιώσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να αναστατώσει τα άλλα μέλη της οικογένειάς σας και να προκαλέσει συγκρούσεις. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους από κοντά και μακριά. Θα σας γεμίσουν με διάφορα συναισθήματα και θα λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και νέα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο η διάθεσή σας θα είναι ευμετάβλητη, θα έχετε την τάση να είστε απαισιόδοξοι και να απογοητεύεστε εύκολα. Θα προκύψουν κάποια θέματα στην οικογένειά σας. Μπορεί να σας ενοχλήσουν ή να σας ταράξουν συναισθηματικά, όμως δεν ξεκίνησαν σήμερα. Το Σάββατο θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας σταθερότητα, να προσπαθήσετε να δείξετε περισσότερη αισιοδοξία και καλή διάθεση στις ενέργειές σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο δεν θα βιαστείτε για τις ενέργειες ή τις αποφάσεις σας. Θα θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο, για να αξιολογήσετε μια κατάσταση πριν κάνετε συγκεκριμένα βήματα. Η σημερινή μέρα φέρνει ευκαιρίες και τύχη σε πράγματα που αποτύχατε να κάνετε ή αναβάλλατε για λίγο, λόγω έλλειψης πόρων και ευνοϊκών συνθηκών.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments