Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ: Ποιος ήταν ο θρύλος του NBA που σκοτώθηκε στα 41 του χρόνια [vid]

Κόμπι Μπράιαντ: Ποιος ήταν ο θρύλος του NBA που σκοτώθηκε στα 41 του χρόνια [vid]
Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η αναπάντεχη είδηση του θανάτου του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιαντ.

Η είδηση για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ σε πτώση ελικοπτέρου, άρχισε να διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο μετά τις 21:30, το βράδυ της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος όλο τον πλανήτη. Ο Κόμπι Μπράιαντ είχε διαπρέψει στη θέση του σούτινγκ γκαρντ και «μάγεψε» την υφήλιο με τη φανέλα των Λος Αντζελες Λέικερς. Με ύψος 1,95 μ., το ρεκόρ καριέρας του Κόμπι Μπράιαντ ήταν οι 81 πόντοι που σημείωσε τον Ιανουάριο του 2006, σε αγώνα των Λέικερς με τους Τορόντο Ράπτορς.

ΟΚόμπι Μπράιαντ , γιος του καλαθοσφαιριστή του NBA Τζο Μπράιαντ -και ο νεότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειας-, γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από την ηλικία των 3. Σύμφωνα με την οικογένειά του, από μικρός θαύμαζε του Λος Αντζελες Λέικερς και το όνειρό του ήταν να φορέσει τη φανέλα τους.

Ο Κόμπι Μπράιαντ  πήρε το «εισιτήριό» του για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ απευθείας από το Λύκειό του, το Lower Merion High School.

Όλη η καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ αφιερώθηκε στους Λος Αντζελες Λέικερς, οι οποίοι προς τιμήν του, το 2017, απέσυραν τις φανέλες με τους αριθμούς 8 και 24 που φόρεσε κατά τη συναρπαστική διαδρομή του με την ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments