Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [26/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [26/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (26/1/20).

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Υδροχόο. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να γιορτάσετε τις φιλίες και τους φίλους σας! Η Σελήνη διανύει ακόμη την ανανεωμένη της φάση. Γι’ αυτό νιώθετε πιο δεκτικοί να κάνετε νέες συνδέσεις και να αναζητήσετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες! Η Σελήνη θα μπει αργότερα σε κενό πορείας στον Υδροχόο. Θα βγει από αυτό, όταν περάσει στα εδάφη των Ιχθύων. Η μέρα ενδείκνυται για να απολαύσετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σας!

Την Κυριακή να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας ή όταν ξεκινάτε νέα πράγματα… Ειδικά εάν απαιτούν περισσότερη υπομονή και ακρίβεια στην εφαρμογή τους. Η μέρα απαιτεί περισσότερο κόπο στο σπίτι και τη δουλειά σας – αν εργάζεστε σήμερα. Μην ενεργείτε βιαστικά, γιατί διακινδυνεύετε να βρεθείτε σε διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις. Κάποιοι μπορεί να βιαστούν να αποφασίσουν να παρατήσουν τη δουλειά τους, κάτι που μπορεί να είναι λάθος βήμα.

Σήμερα θα δυσκολευτείτε να συζητήσετε και να σχετιστείτε με άνδρες, που δεν ζουν στο σπίτι σας και ίσως είναι αγενείς ή ανακριβείς όταν σας μιλάνε. Κάποιο μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να προβάλλει αντίσταση σε προσδοκίες και σχέδιά σας για τη σημερινή μέρα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας. Τα καλά γεγονότα της μέρας, σχετίζονται με την επίλυση ενός προβλήματος στο σπίτι σας, με επισκευές ή άλλα θέματα ιδιοκτησίας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Κυριακή θα έχετε την τάση να εμβαθύνετε σε οικιακά ή οικογενειακά προβλήματα. Θα τα προσεγγίσετε με πιο συναισθηματικό, ευαίσθητο και αρνητικό τρόπο. Σήμερα θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε ηρεμία στις σκέψεις και τις ενέργειες σας, να ενεργείτε πρακτικά και αισιόδοξα για το μέλλον σας. Ίσως πρέπει να σκεφτείτε να κάνετε κάποιες προσαρμογές στον τρόπο ζωής ή εργασίας σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Κυριακή θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, θα είναι ενδιαφέρουσες και θα διαισθανθείτε ότι έχουν σημασία για το μέλλον σας. Η μέρα θα σας δώσει μια ευκαιρία ή τύχη για να επιτύχετε εσωτερική ισορροπία και μεγαλύτερη σαφήνεια για το μέλλον σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Κυριακή θα είναι μια δυναμική μέρα. Θα εξελιχθούν μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν γρήγορα τις σκέψεις και τα σχέδιά σας. Σήμερα θα έχετε σημαντικές συζητήσεις ή σχέσεις με μια γυναίκα – αλλά γενικά η επικοινωνία σας με γυναίκες θα είναι δύσκολη και έντονη. Στα οικονομικά σας, τα πράγματα θα είναι εύθραυστα. Μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις με τους ανθρώπους στην οικογένειά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Κυριακή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα, καθώς τα γεγονότα θα σας γεμίσουν αισιοδοξία για το εγγύς μέλλον. Σήμερα θα θέλετε να σχεδιάσετε και να ορίσετε τους στόχους σας για την επόμενη εβδομάδα, στους οποίους θα επενδύσετε την ενέργεια σας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους, προκειμένου να σχεδιάσετε μελλοντικές κοινές δραστηριότητες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments