Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης συμβόλαιο: Νέα προσέγγιση από πλευράς Παναθηναϊκού

Γιώργος Βαγιαννίδης συμβόλαιο: Νέα προσέγγιση από πλευράς Παναθηναϊκού
Γιώργος Βαγιαννίδης συμβόλαιο: Ο Παναθηναϊκός κάνει νέα προσέγγιση προκειμένου να πείσει τον νεαρό να παραμείνει στην ομάδα.

Γιώργος Βαγιαννίδης συμβόλαιο: Τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη στα δικά του παιδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Δώνης στηρίζεται πολύ στους Τάσο Χατζηγιοβάννη και Γιάννη Μπουζούκη. Πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τα σπλάχνα του συλλόγου και έχουν εξελιχθεί σε ηγετικές φυσιογνωμίες για την ομάδα.

Φυσικά αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα, αλλά δεν είναι οι μοναδικοί. Αρκετοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην ομάδα Κ19. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Μπορεί να μην έχει πολλές συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, αλλά έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει αρκετό ντόρο.

Νέα επαφή και το εξωτερικό

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο νεαρός μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα αρκετές ομάδες από το εξωτερικό παρακολουθούν την εξέλιξη του. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θέλει να δέσει τον παίκτη. Ο Γιώργος τον πιστεύει πολύ και είναι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι βασικό στέλεχος της ομάδας.

Οι δυο πλευρές έχουν μια σειρά επαφών για νέο συμβόλαιο, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση. Ο νεαρός δεν τα βρίσκει με τη διοίκηση και πλέον έχει… μάτια και αυτά στο εξωτερικό. Η διοίκηση επανήλθε στην υπόθεση, με τον Ρόκα να αναλαμβάνει τον χειρισμό της, καθώς ενημέρωσε την πλευρά του παίκτη πως μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθούν.

Ο Τσάβι Ρόκα  αναμένεται να καταθέσει την τελική πρόταση στην πλευρά του νεαρού, με ελαφρώς αυξημένες απολαβές σε σχέση με την προηγούμενη προσφορά και μία συγκεκριμένη σειρά από μπόνους συμμετοχών, παρόμοια με αυτή που προσφέρθηκε προ ημερών στον Αθανασακόπουλο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments