Αθλητισμός

Νάπολι – Γιουβέντους: Πιτσιρικάς ξενέρωσε που του έβαλαν φανέλα της «Γιούβε» [vid]

Νάπολι – Γιουβέντους: Πιτσιρικάς ξενέρωσε που του έβαλαν φανέλα της «Γιούβε» [vid]
Νάπολι - Γιουβέντους: Απίθανη αντίδραση από έναν πιτσιρικάς που αναγκάστηκε να φορέσει τη φανέλα των Μπιανκονέρι.

Νάπολι – Γιουβέντους: Ένας πιτσιρικάς που συνόδευε τους παίκτες της Νάπολι στον αγωνιστικό χώρο πριν από του αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους έδειξε στην κάμερα τη δυσαρέσκειά του, που του φόρεσαν -μάλλον αναγκαστικά- τη φανέλα της “Γηραιάς Κυρίας”. Όταν περνούσε από μπροστά του η κάμερα, ο μικρός έστειλε το δικό του μήνυμα του στους φίλους του της Νάπολι.

Έτσι, έκρυψε το σήμα στη φανέλα, κούνησε το δάχτυλο και έδειξε με την έκφρασή του πως δεν ήθελε καθόλου να φοράει τη φανέλα της Γιουβέντους.

Νάπολι – Γιουβέντους 1-2

Η Νάπολι «ξύπνησε» από τον αγωνιστικό λήθαργό της και μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στη Serie A, νίκησε με 2-1 την Γιουβέντους στο «Σαν Πάολο», βάζοντας ξανά «φωτιά» στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Οι Ναπολιτάνοι, έχοντας για ακόμη μία φορά τον Κώστα Μανωλά στη βασική σύνθεσή τους, κυριάρχησαν απόλυτα επί της «μεγάλης κυρίας» και με δύο γκολ των Ζιελίνσκι και Ινσίνιε στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στο «τρίποντο», που τους ανέβασε στη 10η θέση.

Η «Γιούβε» το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90΄ και πλέον -εκτός από την Ίντερ που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στον ένα βαθμό- νιώθει «καυτή» την… ανάσα και της Λάτσιο, η οποία βρίσκεται στο -5, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments