Ελλάδα

Μαρία Κυριακοπούλου Πάτρα: Αυτή είναι η φετινή βασίλισσα του καρναβαλιού

Μαρία Κυριακοπούλου Πάτρα: Αυτή είναι η φετινή βασίλισσα του καρναβαλιού
Μαρία Κυριακοπούλου: Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ανακοίνωσε τη κοπέλα που θα μπει... μπροστά στη φετινή διοργάνωση.

Μαρία Κυριακοπούλου: Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων ανακοίνωσε την κοπέλα που θα πάρει τον ρόλο της βασίλισσας του φετινού καρναβαλιού. Ο λόγος για την Μαρία Κυριακοπούλου την όμορφη μελαχρινή που θα δώσει το σύνθημα για την μεγαλειώδη παρέλαση.

Η απόφαση για την ανάδειξη της φετινής βασίλισσας του καρναβαλιού της Πάτρας ήρθε μετά από αρκετές συνεδριάσεις της Κοινωφελούς Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων, καθώς οι υποψηφιότητες για την “τυχερή” ήταν εκατοντάδες. Τελικά μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Κυριακοπούλου.

Η Μαρία Κυριακοπούλου από την Πάτρα, φοιτήτρια Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, τον ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών, κρίθηκε αντάξια να υπηρετήσει αυτό το ρόλο. Η όμορφη Βασίλισσά μας με την ξεχωριστή παρουσία και προσωπικότητά της θα δώσει τον απαραίτητο τόνο από το άρμα της το Σαββατοκύριακο της κορύφωσης του κεφιού, τόσο στη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του τελευταίου Σαββάτου όσο και στη μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 την Κυριακή 1 Μαρτίου.

Η επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία είχαν επίσης βαρύνοντα ρόλο. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί θερμά όλα τα κορίτσια που κατέθεσαν υποψηφιότητα για το ενδιαφέρον τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments