Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Μαζεύουν υπογραφές για να αντικατασταθεί το logo του ΝΒΑ

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Μαζεύουν υπογραφές για να αντικατασταθεί το logo του ΝΒΑ
Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Η αγάπη των φίλων του ΝΒΑ για τον Αμερικανό σούπερ σταρ δεν έχει τέλος, με μερίδα εξ αυτών να πραγματοποιεί καμπάνια προκειμένου η απώλεια του Κόμπι να τιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κόμπι Μπράιαντ πέθανε: Ο αιφνίδιος θάνατος του Αμερικανού σούπερ σταρ του ΝΒΑ έχει συγκλονίσει τον πλανήτη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε μια στιγμή ο 41χρονος έχασε τη ζωή του φεύγοντας από τον κόσμο παίρνοντας μαζί του μια από τις αγαπημένες του κόρες. Το μοιραίο ελικόπτερο είναι το αντικείμενο συζήτησης όλης της υφηλίου, καθώς αυτό έμελλε να στερήσει από τον αθλητισμό έναν από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του.

Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν πάντοτε αγαπητός, πόσο μάλλον τώρα. Οι φίλοι του ΝΒΑ αδυνατούν να πιστέψουν τον θάνατό του, ο οποίος ήρθε να σκεπάσει με θλίψη τον χώρο του μπάσκετ και ευρύτερα του αθλητισμού. Από τη στιγμή που η είδηση βγήκε στο φως της δημοσιότητας τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έχουν “πέσει” από εκατομμύρια μηνύματα θλίψης, με απλούς ανθρώπους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για έναν παίκτη – θρύλο που έφυγε τόσο νωρίς.

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μία καμπάνια κατά την οποία μαζεύονται υπογραφές προκειμένου ο Κόμπι Μπράιαντ να αντικαταστήσει με τη φιγούρα του το λογότυπο της διοργάνωσης του ΝΒΑ. Ο Αμερικανός σταρ λατρεύεται σαν θεός από τους εκατομμύρια φίλους της κορυφαίας διοργάνωσης, οι οποίοι επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής με αυτόν τον άκρως τιμητικό τρόπο.

Πάνω από 120.000 άνθρωποι όμως έχουν υπογράψει αίτηση για να αντικαταστήσει ο Αμερικανός θρύλος, τον Τζέρι Γουάιτ στο λογότυπο του NBA. Η χαρακτηριστική φιγούρα στο Logo είχε προκύψει από τον διάσημο παράγοντα, ο οποίος και έχει βραβευτεί δύο φορές ως καλύτερος executive της χρονιάς (1995 και 2004) κι έχει πάρει 8 πρωταθλήματα ως μέλος front office (1980, 1982, 1985, 1987, 1988, 2000, 2015, 2017).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments