Lifestyle

Τζόυς Ευείδη: Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως προέκυψε το όνομά της [vid]

Τζόυς Ευείδη: Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως προέκυψε το όνομά της [vid]
Τζόυς Ευείδη: Η Τζόυς Ευείδη το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Για την ιστορία του ονόματός της μίλησε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη η οποία πρωταγωνιστεί στο remake της σειράς «Καφέ της Χαράς» και υποδύεται όπως και στον πρώτο κύκλο τη «Σταυρούλα». Η Τζόυς Ευείδη το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Αναφερόμενη λοιπόν στο όνομά της είπε πως «έχει την απίστευτα γελοία ιστορία των γονιών μου που σου ζούσαν στον Καναδά για πολλά χρόνια. Εκεί γεννήθηκα και εγώ». «Επειδή οι γονείς μου ήταν λίγο προχώ είπαν πως δεν θα δώσουν κάποιο όνομα των παππούδων αλλά ένα όνομα που θα γούσταραν εκείνοι! Τότε υπήρχε μια δημοσιογράφος με αυτό το όνομα στο κρατικό Καναδικό κανάλι, η οποία είχε κάνει μια δήλωση για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Δήλωση με την οποία έγινε χαμός, την έδιωξαν από το κανάλι και την πήρε το NBC. Τότε ο μπαμπάς μου είπε, έτσι θα το βγάλουμε το παιδί» ανέφερε.

Τέλος εξήγησε πως έχει και δεύτερο όνομα το οποίο είναι «Χαρίκλεια». Αυτό όπως σημείωσε προέκυψε καθώς ο πατέρας της ήθελε να τη βαφτίσουν σε χριστιανική εκκλησία στον Καναδά και του είπαν πως «το Τζόυς δεν περνάει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments