Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα (27/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα (27/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Δευτέρα (27/1/20).

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στους Ιχθύες, προάγει τη διαίσθηση αλλά και την πίστη σας. Όλες οι όψεις του φεγγαριού σήμερα, διέπονται από εύνοια και αισιοδοξία! Η μέρα είναι ιδανική για να περιβάλλετε τον εαυτό σας με πολλή ομορφιά. Η Αφροδίτη του ωραίου και της αγάπης, συναντάται με τον Ποσειδώνα αργότερα σήμερα! Πρόκειται για όψη που αποκαλύπτει αλλά και έλκει όσα θέλετε… Γι’ αυτό φροντίστε να εστιάσετε τη σκέψη σας ακριβώς σε αυτά. Ακολουθήστε τη ροή της ατμόσφαιρας!

Η εβδομάδα σας θα ξεκινήσει με διάφορα καθήκοντα και εμπειρίες. Μπαίνετε σε μια περίοδο αλλαγών και ευκαιριών για ταξίδια. Σήμερα θα χαρείτε που θα επικοινωνήσετε με έναν άντρα, από τον κύκλο των γειτόνων ή των φίλων σας. Μαζί του θα συζητήσετε διάφορα οικογενειακά γεγονότα και υποθέσεις. Η Δευτέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός ή ξεχωριστά νέα. Θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα, ίσως στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων.

Η σημερινή είναι σημαντική μέρα για τις γυναίκες μέχρι 35 ετών, καθώς θα καθορίσει την εξέλιξη των σχεδίων τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν δυσάρεστες παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή… Θα οφείλονται σε έλλειψη υπομονής και κατανόησης των συναισθημάτων και επιθυμιών του ενός συντρόφου για τον άλλον. Μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις στην πρώτη συνάντηση ή τις διαδικτυακές επαφές, με άτομα που έδωσαν ψευδείς πληροφορίες για τον εαυτό τους. Η μέρα φέρνει ένα δυσάρεστο γεγονός ή νέα στην κοινότητα ή τη χώρα που ζείτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα πρέπει να επικοινωνήσετε ή να συμμετάσχετε σε περισσότερες υποθέσεις που σχετίζονται με γυναίκες. Διάφορα γεγονότα και περιστάσεις θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα και σχέδια. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να κάνετε επισκευές, να επεκτείνετε την ιδιοκτησία σας ή να ασχοληθείτε με οικιακές υποθέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Τη Δευτέρα θα έχετε κάποιες ευθύνες που σχετίζονται με ένα παιδί ή νεαρά άτομα – και πρέπει να εκπληρωθούν μέσα στη μέρα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και ανάπτυξη επαφών με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Σήμερα να περιμένετε ότι θα λάβετε κάποια νέα από μακριά. Θα ενδιαφερθείτε να επικοινωνήσετε με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, για συγκεκριμένους λόγους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Τη Δευτέρα θα έχετε περισσότερα οικογενειακά καθήκοντα και δεσμεύσεις. Για μερικά, ίσως χρειαστεί να βασιστείτε σε ξένους. Ένα άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις καθημερινές σας υποθέσεις. Σε γενικές γραμμές, η μέρα θα είναι σημαντική και επιτυχημένη. Τα αποτελέσματά της θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τη θέληση και τη φιλοδοξία σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Τη Δευτέρα θα βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα. Θα σχετίζονται με την πραγματοποίηση των προσδοκιών ή των σχεδίων σας και σε μερικές περιπτώσεις με τα χρήματα. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με έγγραφα, συμβόλαια ή άλλου είδους συμφωνίες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments