Video

MasterChef 4: Τα ευτράπελα, οι συγκινήσεις και οι εκπλήξεις της πρεμιέρας

MasterChef 4: Τα ευτράπελα, οι συγκινήσεις και οι εκπλήξεις της πρεμιέρας
MasterChef 4: Ο πολυαναμενόμενος νέος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε με τους διαγωνιζόμενους να βάζουν μπροστά τις κατσαρόλες με σκοπό να "κερδίσουν" τους κριτές.

MasterChef 4: Η συνήθεια που έγινε λατρεία επέστρεψε! Οι κατσαρόλες παίρνουν και πάλι φωτιά, με τους κριτές να ξεκινούν τη διαδικασία της αναζήτησης του επόμενου Έλληνα Master Chef. Στην πρεμιέρα μπροστά από τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά πέρασαν διαγωνιζόμενοι διαφορετικών ικανοτήτων. Άλλοι εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις του, ενώ άλλοι έδειξαν πως δεν είναι ικανοί για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στο σπίτι και να πάρουν μέρος στις δοκιμασίες.

Στο πρώτο επεισόδιο των οντισιόν, μεταξύ των υποψηφίων ξεχώρισε η Δήμητρα, η οποία μαγείρεψε ένα vegan πιάτο, κέρδισε την πολυπόθητη ποδιά για να προχωρήσει στον διαγωνισμό και παράλληλα έστειλε και το μήνυμά της κατά της ομοφοβίας αναφερόμενη στη σύζυγό της. Χαρακτηριστικά η 34χρονη υποψήφια του διαγωνισμού θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η ίδια και η σύζυγός της εξηγώντας πως είναι παντρεμένη με γυναίκα και τονίζοντας μεταξύ άλλων αναφερόμενη στην κοινωνία ότι πρέπει «να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν».

Οι τρεις σεφ μετά τη δημοσιότητα που έχουν γνωρίσει διατηρούν το γνωστό στιλ, του καλού, του κακού και του ….σχεδόν αυστηρού, ρόλο που έχει επωμιστεί ο Λεωνίδς Κουτσόπουλος, ενώ οι υποψήφιοι με πολλά όνειρα και λιγότερη επιδεξιότητα ονειρεύονται να κατακτήσουν το έπαθλο και τη δόξα της επόμενης μέρας του μαγειρικού διαγωνισμού. Ζηλευτό φυσικά πλην της δόξας την οποία έχουν γνωρίσει ο Άκης Πετρετζίκης και ο Γιάννης Αποστολάκης στις κουζίνες, ως προηγούμενοι νικητές είναι και το καθόλου ευκαταφρόνητο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Δείτε τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments