Αθλητισμός

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο Ολυμπιακός: Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ο Ισπανός

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο Ολυμπιακός: Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη ο Ισπανός
Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο Ολυμπιακός: Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από τους "Ερυθρόλευκους" με τον 29χρονο να οδεύει ολοταχώς πίσω στην Ισπανία.

Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο Ολυμπιακός:Σημαντικές αλλαγές στην επιθετική του γραμμή αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός κατά την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι “Ερυθρόλευκοι” εκτός από το θέμα της παραχώρησης του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς – με τη μεταγραφή στους “Λύκους” να παραμένει ανοιχτή – βρίσκονται πολύ κοντά στην αποδέσμευση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Ισπανός επιθετικός από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται μακριά από το καλό του εαυτό. Ο προπονητής των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μάρτινς έχει δείξει με κάθε τρόπο πως μετά τον Ελ Αραμπί δεν έχει εμπιστεύεται άλλος στη κορυφή της επίθεσης, με τον Γκερέρο να παραμένει στα περισσότερα παιχνίδια σταθερά στον πάγκο της ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ισπανία. Ο Γκερέρο πιθανότατα μέχρι αύριο να βρίσκεται στη χώρα του προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Λεγκανιές, με τον ισπανικό σύλλογο να τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της τρέχουσα σεζόν. Παράλληλα με την Λεγκανιές, τα ρεπορτάζ θέλουν ακόμη δύο συλλόγους να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη, στοιχείο που φανερώνει πως παρά τον ουσιαστικά παροπλισμό του το όνομά του διατηρεί υψηλή ζήτηση.

Στο Λιμάνι για την ώρα η διοίκηση διατηρεί στάση αναμονής πραγματοποιώντας ταυτόχρονα συζητήσεις για την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο να φημολογείται πως βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στον Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments