Lifestyle

Αντζελίνα Τζολί: Η εκπομπή που θα κάνει και θα προστατεύει τα παιδιά από τα fake news

Αντζελίνα Τζολί: Η εκπομπή που θα κάνει και θα προστατεύει τα παιδιά από τα fake news
Αντζελίνα Τζολί: Η διάρκεια της εκπομπής της θα είναι μισή ώρα και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή.

Αντζελίνα Τζολί: Η ηθοποιός, θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά πάνω από τα 13 έτη έτσι ώστε να αναπτύξουν τον νου τους και αποκτήσουν δυνατή κριτική σκέψη προκειμένου να αντιλαμβάνονται τα fake news, συνεργάστηκε με το BBC και το Microsoft Education για τη δημιουργία της εκπομπής BBC My World, η οποία σύμφωνα με το Variety, θα έχει διάρκεια μισής ώρας και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή. Η Jolie ανέφερε σε δηλώσεις της για αυτό το εγχείρημα τα εξής λόγια:

«Ως γονιός είμαι χαρούμενη που μπορώ να στηρίξω ένα πρόγραμμα το οποίο έχει σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν περισσότερα πράγματα για τις ζωές άλλων παιδιών του κόσμου και να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Ελπίζω (το project) να βοηθήσει τα παιδιά να μπορούν να βρουν τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζονται για να μπορέσουν να αλλάξουν κάποια πράγματα σε θέματα που τους απασχολούν αντλώντας από το δίκτυο των χιλιάδων δημοσιογράφων και υπηρεσιών σε πολλές γλώσσες σε όλο τον κόσμο του BBC World Service».

Θέλοντας να παρέχει πρόσβαση σε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται από όλο το πλανήτη, η εκπομπή θα προβάλλεται μέσα από το YouTube σε 42 διαφορετικές γλώσσες. Θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσα από το iPlayer του BBC στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Αντζελίνα Τζολί θα έχει το ρόλου του εκτελεστικού παραγωγού ενώ κεντρικοί παρουσιαστές της εκπομπής θα είναι ο Radzi Chinyanganya και η Nomia Iqbal.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments