Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Ούτε έδωσα εξηγήσεις, ούτε μου ζητήθηκαν

Αντώνης Σαμαράς τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Ούτε έδωσα εξηγήσεις, ούτε μου ζητήθηκαν
Αντώνης Σαμαράς τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τόνισαν ότι δεν έδωσε εξηγήσεις γιατί δεν του ζητήθηκε.

Αντώνης Σαμαράς τροπολογία ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Η απουσία του πρώην πρωθυπουργού από την ψήφιση της τροπολογίας για την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης προκάλεσε αίσθηση. Ο Αντώνης Σαμαράς επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, αλλά δεν φέρεται να έστειλε κάποια επιστολή πρόθεσης ψήφου. Θυμίζουμε ότι αυτές δεν προσμετρούνται, ωστόσο δείχνουν μια τάση προς τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Μερικές ώρες αργότερα υπήρχε η ενημέρωση ότι ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη και τον ενημέρωσε για τους λόγους της απουσίας. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι το θέμα έληξε καθώς οι κυβερνητικές πηγές τόνιζαν ότι πείστηκαν από όσα είχαν ακούσει από τον πρώην πρωθυπουργό.

Δεν έδωσε εξηγήσεις ο Σαμαράς

Πάνω που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει, το θέμα ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα. Το ΑΠΕ ΜΠΕ επικοινώνησε με τους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι: «o κ. Αντώνης Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί».  Με αυτό τον τρόπο διαψεύστηκε ό,τι είχε γίνει γνωστό νωρίτερα.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Σαμαράς απουσιάζει από ψηφοφορία στη Βουλή. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τη δεύτερη κρίσιμη ψηφοφορία από την οποία απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς έλειπε σε προγραμματισμένο, όπως είχε δηλώσει, ταξίδι στο εξωτερικό κατά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments