Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη (29/1/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη (29/1/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (29/1/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (29/1/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του επικοινωνιακού πλανήτη στον Υδροχόο, ενεργοποιείται η ανάγκη σας να σκέφτεστε πέρα από τα τετριμμένα. Τώρα παίρνετε πρόσθετα μαθήματα. Καινούργιες καταστάσεις απαιτούν από εσάς να «ανοίξετε» και να γίνετε πιο δεκτικοί. Αναλάβετε δράση. Η Σελήνη περνά στον Κριό, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δύο ημέρες. Είναι καιρός να κινηθείτε περισσότερο, θα είστε πολυάσχολοι σε αυτό το διάστημα. Πάρτε τα ηνία των θεμάτων σας, γιατί δεν πρέπει να χάνετε την εστίασή σας.

Την Τετάρτη καλό θα ήταν να μιλάτε λιγότερο, να ακούτε περισσότερο τα γεγονότα του μέλλοντος. Πολύ λίγα πράγματα εξαρτώνται από εσάς σήμερα, οπότε καλό θα ήταν να κρατήσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας. Σήμερα γλιτώστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τα αγαπημένα σας πρόσωπα, από αρνητικά συναισθήματα και αντιδράσεις. Την Τετάρτη μπορεί να αναστατωθείτε ή να φοβηθείτε από δυσάρεστα νέα… ή από κάποια γεγονότα που θα αφορούν ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Σήμερα μπορεί να βιώσετε απογοήτευση, επειδή θα καταστρέψετε ένα σημαντικό ή ακριβό αντικείμενο που αγοράσατε πρόσφατα. Η Τετάρτη θα είναι παραγωγική μέρα για την επαγγελματική εξέλιξη των ανδρών άνω των 35 ετών. Μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την εργασία σας ή να συνάψετε μια σημαντική συμφωνία. Σε γενικές γραμμές, η Τετάρτη υποδεικνύει απροσδόκητα χρήματα ή ευνοϊκές οικονομικές ευκαιρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω – κυρίως γυναίκες. Η νοοτροπία ή η συναισθηματικότητα τους σήμερα θα είναι απαράδεκτες ή ανεξήγητες για εσάς. Η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με παλιούς φίλους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα έχετε την τάση να αφιερώσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σε ερωτικές και προσωπικές εμπειρίες. Ωστόσο, αυτό δεν θα σας γλιτώσει από προβλήματα στην ερωτική σας ζωή… Που θα βιωθούν πιο έντονα από τις γυναίκες άνω των 35 ετών. Σήμερα επιδιώξτε να εναρμονίσετε τη σχέση σας, να μην δημιουργήσετε νέα προβλήματα και αντιπαραθέσεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η σημερινή θα είναι μέρα γεμάτη επικοινωνία, κάτι φυσικό για τα ζώδιά σας. Δεν θα είναι όλα τα νέα ευχάριστα σήμερα- και υπάρχει πιθανότητα να βιώσετε θλίψη ή απογοήτευση. Τα πιο σημαντικά γεγονότα θα έχουν να κάνουν με ταξίδια, μακρινές αποστάσεις ή με ανθρώπους από άλλες πόλεις και χωριά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα πρέπει να δείξετε περισσότερο ενθουσιασμό ή αποφασιστικότητα σε ενέργειες που αφορούν την οικογένειά σας. Ιδιαίτερα σημαντικά και επείγοντα, θα είναι τα καθήκοντα που σχετίζονται με παιδιά ή συγγενείς που εξαρτώνται από εσάς. Η σημερινή θα είναι επιτυχημένη μέρα από πολλές απόψεις, οπότε ενεργήστε με σιγουριά και μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments