Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (29/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (29/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη (29/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη (29/1/20).

Κριός

Κάποια πουριτανικά κατάλοιπα λένε ότι αν δεν εργαστείτε πολύ σκληρά σε αυτή τη σχέση, δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Χαλαρώστε λίγο. Κάποιες φορές το πιο δύσκολο πράγμα είναι να αφήνετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.

Ταύρος

Για να βρείτε μια νέα λύση στο δίλημμα που σας απασχολεί τώρα, θα πρέπει να δείξετε περισσότερη ευελιξία. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας πει την άποψη του. Ακόμη και αν η απάντηση του δεν σας κάνει, τουλάχιστον θα σας δώσει έμπνευση.

Δίδυμοι

Σήμερα προσπαθήστε να μην θίξετε κάτι που εκτιμά και αγαπά το ταίρι σας. Εξωτερικά μπορεί να φαίνεται χαλαρός/ή αλλά από μέσα του/της τρέμει για την απάντηση σας. Να είστε ευγενικοί.

Καρκίνος

Αφήστε τα γεγονότα να συμβούν χωρίς να παρέμβετε. Αν το κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι εσείς και το ταίρι σας θα είστε πιο χαλαροί τόσο γενικά όσο και μεταξύ σας. Δεν έχει καθόλου πλάκα το να προσπαθείτε διαρκώς να ελέγχετε τα πάντα.

Λέων

Τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας είστε γεμάτοι ενέργεια και φιλοδοξία και θέλετε να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που λέγεται υπερπροσπάθεια, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα πρέπει να μάθετε να χαλαρώσετε πότε-πότε.

Παρθένος

Οικιακές εργασίες, καθήκοντα που έχουν καθυστερήσει να γίνουν και καθημερινές υποχρεώσεις εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Θα πρέπει, όμως, να θυμάστε ότι δε χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Αναθέστε κάποια από αυτά στο ταίρι σας.

Ζυγός

Εσείς και το ταίρι σας έχετε κάτι σημαντικό να προσφέρετε στον κόσμο. Οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα σας βοηθήσουν επειδή αισθάνονται την ανάγκη να το κάνουν. Θέλουν πραγματικά να επιτύχετε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την απίστευτη εύνοια που υπάρχει γύρω σας τώρα.

Σκορπιός

Το να κρατάτε τους άλλους σε αγωνία είναι μια από τις πιο αγαπημένες σας συνήθειες. Να είστε προσεκτικοί. Μην υποθέτετε ότι το ταίρι σας ενδιαφέρεται αρκετά για να συνεχίσει να ασχολείται. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να διαβάζουν τη σκέψη, για αυτό δώστε μερικές βασικές πληροφορίες.

Τοξότης

Τα άστρα στέλνουν σε εσάς και το ταίρι σας περισσότερη φιλοδοξία. Καθίστε κάτω και συζητήστε τα σχέδια σας. Ένα αντικειμενικό μάτι μπορεί να εντοπίσει τυχόν κενά και παραβλέψεις. Να θυμάστε ότι ταλέντο συν ευκαιρία ισοδυναμούν με τύχη.

Αιγόκερως

Χαμογελάστε και φερθείτε ευγενικά. Αυτό σας συμβούλευαν πάντα οι δάσκαλοι σας. Ωστόσο, τώρα, ξέρετε ότι μια ειλικρινής άποψη αξίζει δέκα φορές περισσότερα από μια υποκριτική στάση. Πείτε την αλήθεια χωρίς φόβο.

Υδροχόος

Συχνά παίρνετε αυτό που ζητάτε. Το κόλπο είναι να ζητάτε το σωστό πράγμα. Δε χρειάζεται να βιάζεστε. Πείτε στο ταίρι σας ότι εξετάζετε το θέμα και σύντομα θα είστε σε θέση να υποβάλλετε το αίτημα σας.

Ιχθύες

Πληρώστε τους λογαριασμούς, κλείστε ραντεβού με τον γιατρό και γράψτε επιτέλους αυτό το ευχαριστήριο σημείωμα στη θεία σας. Αν μοιραστείτε αυτά τα καθήκοντα με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να τελειώσετε σε χρόνο μηδέν.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments