Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [29/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [29/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (29/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (29/1/20).

κριός

Η αξιολόγηση ή η εξέταση ενός ρομαντικού σχεδίου ή μιας φιλοδοξίας από κάθε γωνία είναι ίσως χρήσιμη – ή απαραίτητη – όμως μέχρι ένα σημείο. Πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να λάβεις μέτρα. Τα καλά νέα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να αποφασίσεις τι θα ήθελες να βιώσεις… και να κάνεις μια προσπάθεια για αλλαγές, για να το ζήσεις. Μπορεί να περάσει γρήγορα αυτή η ευκαιρία από δίπλα σου. Γι’ αυτό άφησε την καρδιά σου να ακουστεί πιο δυνατά και στη συνέχεια κάνε αυτό το έγκαιρο βήμα.

ταύρος

Μπορεί να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον ίσως και συναρπαστικό, για ένα ρίσκο που μπορεί να εξετάζεις, στα ερωτικά σου τώρα. Αν νιώθεις έντονα την αίσθηση του επείγοντος ή την ανάγκη ν’ αναλάβεις άμεσα δράση, τότε υπάρχουν οφέλη. Μια ευχάριστη και ενθουσιώδης εξέλιξη, εξαρτάται από το γεγονός ότι δεν αφήνεις να ρουτινιάσει η σχέση σου. Άδραξε τη μέρα Ταύρε.

δίδυμοι

Μια απόφαση που πρέπει να πάρεις και αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχει συνέπειες στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε η συμμετοχή του εραστή σου στη διαδικασία, θα ήταν κάτι περισσότερο από καλή ιδέα. Αν είσαι ελεύθερη, θα αντιμετωπίσεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι. Υπάρχει επιπλέον μια απροσδόκητη ευκαιρία να δημιουργήσεις σχέση από τον επαγγελματικό σου χώρο.

καρκίνος

Οι τρέχουσες συνθήκες στα ερωτικά σου, θα σε ωθήσουν να σκεφτείς σοβαρά όσα θέλεις ή δε θέλεις συναισθηματικά….τώρα και στο μέλλον! Θα εκπλαγείς επίσης από μια απόφαση που θα πάρεις ή από κάποια κίνηση που θα κάνεις. Ακόμα κι αν νιώθεις πως δεν είναι στο χέρι σου, όσα ξετυλίγονται στα ερωτικά σου….αν τα ξεκαθαρίσεις μέσα σου, θα ανακουφιστείς. Ίσως κάνεις κάτι, που θα έπρεπε να είχες κάνει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά «κάλιο αργά παρά ποτέ», που λέει κι ο λαός.

λέων

Ίσως να είσαι πιο διαφανής από ότι νομίζεις στα μάτια του εραστή σου. Μπορεί να έχεις τους λόγους σου, που δε θέλεις να πεις τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά θα υποτιμήσεις το πόσο προφανείς είναι οι κινήσεις και οι προθέσεις σου. Αν αποφασίσεις να μιλήσεις στο ταίρι σου, κάνοντας τον εαυτό σου ευάλωτο, θα σου προσφέρει πολλά οφέλη. Μη κρατάς για τον εαυτό σου αυτά…..που θα αποκαλυφθούν έτσι κι αλλιώς.

παρθένος

Η εμπειρία να ζήσεις κάποια μαγεία στη σχέση σου, απαιτεί την προθυμία από μεριάς σου, να την προσκαλέσεις. Οπότε φλέρταρε με την ιδέα να γίνεις «διαφορετική» εκμεταλλευόμενη μια ευκαιρία που φαίνεται – και τη νιώθεις – σωστή. Όσο πιο ανοιχτή και ειλικρινής είσαι με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, τόσο πιθανότερο είναι να εκπλαγείς και να χαρείς, με ό,τι σου επιφυλάσσει το ταίρι σου.

ζυγός

Προσπάθησε να αντισταθείς στην παρόρμηση να ελέγχεις την εξέλιξη της σχέσης σου. Γιατί απαιτεί να είσαι πιο ικανή και πιο ευέλικτη. Όσο περισσότερο προσπαθείς να κατευθύνεις μια κατάσταση που είναι καλύτερα να την αφήσεις να εκδηλωθεί μόνη της ή να προχωρήσει με τον δικό της τρόπο, τόσο περισσότερο θα απογοητευτείς. Καλύτερα πίστεψε πως εσύ και το σύμπαν έχετε το ίδιο σχέδιο, για το πώς πρέπει να εξελιχθεί η σχέση σου.

σκορπιός

Η εγκράτεια σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, μπορεί να σου φανεί δύσκολη…ειδικά αν νιώθεις πως δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος σαν το παρόν, για να μάθεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Μπορεί να φανείς υπερβολική χωρίς να το θέλεις, στα μάτια του συντρόφου σου… αλλά καλύτερα να τα εξωτερικεύσεις, παρά να τα κρατάς για τον εαυτό σου Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως αναπτύξεις μια ρομαντική εμμονή! Οπότε θα πρέπει πραγματικά να εξετάσεις πόσο υγιής είναι αυτή. Το να δείχνεις παράξενη, μάλλον δεν είναι πολύ σέξι.

τοξότης

Ισχυρά συναισθήματα μπορεί να προκύψουν… και να σε κάνουν να νιώσεις ταυτόχρονα ενθουσιασμό και σύγχυση. Αν προχωράς σε άγνωστο έδαφος με τα ερωτικά σου, ή έχεις επίγνωση για τη πορεία της σχέσης σου, τότε μη φοβηθείς ό,τι αλλάζει. Υποχρεωτικά, θα μάθεις να προσαρμόζεσαι με τις αλλαγές.

αιγόκερως

Οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή ισχυρές επιφυλάξεις από μεριάς σου, θα υπονομεύσουν ό,τι είναι σταθερό στη σχέση σου. Είναι πιθανό να έχεις μεγάλες βλέψεις ή να περιμένεις να συμβούν πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εστίασε στα θετικά και στα πολλά υποσχόμενα. Αν μπορείς να βλέπεις με ρεαλισμό ό, τι προχωράει τώρα, τότε θα εξαφανίσεις μόνη σου τις αμφιβολίες και την διστακτικότητά σου.

υδροχόος

Κάθε αίσθηση ανησυχίας, αβεβαιότητας ή ανασφάλειας που αισθάνεσαι στη σχέση σου, είναι συμπτώματα αλλαγών και ανάγκη προσαρμογής σ’ αυτές. Να είσαι σίγουρη πως κάτι αλλάζει εκεί, που σε ανησυχεί περισσότερο στα ερωτικά σου τώρα. Και αυτή η σταδιακή διαδικασία, απαιτεί από σένα ανοιχτό μυαλό για να μπορέσεις να προσαρμοστείς. Αποδέξου ότι αυτό που αλλάζει….είναι θετικό, έγκαιρο και απαραίτητο.

ιχθύες

Το πάθος θα είναι πολύ έντονο, αλλά και αυτό μπορεί να αμφιβάλει, αν του το επιτρέψεις. Ο τρόπος που θα διοχετεύσεις το πάθος σου, θα καθορίσει ένα αποτέλεσμα… ιδιαίτερα στη σχέση σου. Κάποια αλλαγή μπορεί να συμβεί αν μιλήσεις για όσα νιώθεις, στο ταίρι σου. Προσπάθησε μόνο να το κάνεις ήρεμα. Το πάθος χρειάζεται μια θετική διέξοδο. Η θετική διέξοδος, μπορεί να σημαίνει επίσης….κι «ευχάριστη».

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments